Stressigt men helt ok

tjo!
Helgen avklarad! gud vad skönt att inte behöva vara på jobbet en halvtimma innan jag börjar bara för att jag ska hinna med allt. imorgon jobbar jag också men då är det en till som jobbar på min avdelning så då är det rätt lugnt.
Jag är så trött! Har inte sovit så bra i helgen, bara legat o tänkt på planering etc etc.

Imorgon åker jag ju till värmland, weei! Men det går inga bra tåg. det går ett vid halv fem men jag slutar kvart över fyra så det kommer jag inte hinna om jag inte får sluta lite tidigare. Jag hoppas verkligen det! Om tjejen som jag jobbar med imorgon slutar samtidigt som mig kan jag i alla fall sluta tidigare. Uh blir så nervös för sånt där. vill ju vara hos mamma och pappa länge, det är inte ofta jag har tid att vara kvar när jag har skola och allt annat.

Jag har inget vettigt att säga riktigt. spelat fia med knuff med en tant, skrattat massa gånger, lyssnat på gudstjänst (ja vi har en radio som spelas in från kyrkan som pensionärerna sitter och lyssnar på ute o dagrummet) och ätit massa fikabröd. Ikväll ska jag bara slappa, rensa kylen på massa saker jag inte kan spara och kolla på film. Slapp behövs. sen ska jag packa också till imorgon.

Åh måste plugga!! har ju en uppgift till nästa vecka som alla andra verkar ha gjort klart men som jag inte har börjat med. stressigt och jobbigt. orkar inte börja skolan igen, jag vill börja jobba och tjäna pengar! Och jag längtar nåt så djävulskt till New York, snart är det bara en månad kvar åh åh åh! Det ska bli såååå skoj!

inget speciellt

Dagens händelser: Jobbat och sprungit med Annika. Det var stressigt på jobbet idag, som vanligt på helgerna då man får sköta om 11 personer själv, det är sjuuukt. Men, nu börjar jag få lite uppskattning från de boende på avdelningen så jag är rätt nöjd ändå. Hann tyvärr inte spela fia med knuff med en tant idag som jag verkligen ville, hon är så rolig, men jag lovade att vi skulle spela det imorgon istället. Fyra arbetsdagar kvar av sommarjobbet sen är jag LEDIG! Inte alls länge, börjar iofs skolan måndagen därpå men det är ändå gött, behöver i alla fall inte gå upp sex på morgonen.

Jag har ställt ut räkor från frysen som jag måste skala sen. sen blir det hemmakväll med mig själv. En film kanske.
Igår sydde jag klart två kuddar, skit stolt! Med dragkedja och allt. Inte likt mig att lyckas med sådant men de blev bannemig förbannat fina! Hehe
Emma frågade om jag skulle med och grogga. Hade varit så himla kul!! men jag har verkligen ingen ork, speciellt inte nu efer springningen, plus att jag ska upp så tidigt imorgon och vara klar i huvudet.

På måndag åker jag till mamma och pappa! Längtar så så mycket! Inte behöva passa tider, kunna slappa och kunna äta allt man vill ha. Grill grill grill och mys med resten av familjen. Vi ska vara duktiga också och lägga stenplattor ute i gången från vägen till ingången, men det ska bli fint. Hoppas på finfint väder så man kanske kan hoppa i vattnet från bryggan. Skulle vilja åka i lusten också men man får väl se. Gott ska det bli i alla fall!

Nej nu ska jag laga mat!

orkar inte komma på någon

Meen när jag väl har börjar skriva igen så är det knappt någon som går in längre. Var väl det där långa uppehåller, plus att jag inte skriver något intressant. Ska man typ lägga upp mer bilder kanske? När jag får en ny kamera ska jag bannemig ta kort på allt och alla, hela tiden. ÅH!

Har ätit en hamburgare och har jobbat ikväll. Råkde bränna en brödbit i brödrosten så nu luktar det bränt i hela lägenheten. Är lite orolig att det är någonting som är på, plattan etc så jag har gått o kollat flera gånger om allt verkligen är av. Jag är så nojig när det gäller såna saker, t.ex. måste kolla spisen minst 5 gånger innan jag går utanför dörren, om plattången verkligen är ur kontakten och om kylskåpet är stängt. Skit jobbigt. Det har blivit lite värre nu också när jag vet att vi hyr i andra hand, vore fruktansvärt om det skulle börja brinna här när det inte är våran. Gah blir skraj av tanken.

Imorgon är jag ledig! Jiho. Ska börja dagen med att åka till IKEA tänkte jag, köpa ett finfint tyg jag kikat på på internet och lite annat smått och gott (dvs det jag har råd med). Sen efter fyra kommer Annika hit och vi ska laga mat pyssla och kolla på film, så imorgon får det gärna regna när man ändå ska sitta inne.

Var på myrorna idag. Skulle kolla efter massa fina retro prylar men införskaffade en tröja istället med massa fjädrar och blommor på. 125:- vilket var rätt bra ändå.

Men vad det luktar bränt. förstår inte vad som kan vara fel. jag måste kolla igen.

inte här heller

åh äääntligen är jag hemma från jobbet. Folk tyckte synd om mig att jag skulle jobba så mycket men dagen har faktiskt gått rätt snabbt ändå. Men ingen mer sån här dag, blir alldeles för mycket. Hade iofs ingenting alls att göra här hemma om jag skulle vara ledig.
Imorgon jobbar jag igen men då börjar jag 17, Gött.
Innan jag börjar ska jag gå en långpromenix på morgonen om vädret tillåter. Vill ner till myrorna och hitta massa tyger och andra småsaker som man kan inreda med här hemma. Har kollat in på styleroom.se så många gånger nu så jag blir tokig, vill bara ha mer mer mer och nya saker. Dock har folk så mycket svart och vitt, plast etc etc vilket man kanske blir trött på i längden, men det är ändå fint och jag blir så avundsjuk att folk kan ha sån bra fantasi.

Nej nu har morden i midsomer börjat så jag ska nog kika på det.

Bl.a. den här bilden ska jag skriva ut och sätta upp här hemma! så tjusiga!


jag ger ingen rubrik till detta

Har inte haft tid, och ingen lust. men nu har jag verkligen ingenting att göra, min karl har åkt, ingenting på tv, jag är inte hungrig så jag kan fördriva tiden med att stå och laga mat, Mor har gäster hemma så henne kan jag heller inte prata med (dock senare). Jag har iofs väldigt mycket film här som Max har i sin lilla box, men det känns på ett vis ensamt o kolla på film, känns nästan bättre att kolla på vanliga tv-kanaler för då är det massa reklam som är lite "upplivade" eller vad man ska kalla det.
Funderade på att baka, men då sitter jag bara och äter. Nu när Max har varit här har vi frossat i marabou choklad, chirre, pizza och allt sånt där gott. Köpte en strips när jag for hem från Nef i helgen, köpte en korv påväg in till Nef, dvs. jag har ätit konstant. Nu känner jag mig lite tyngre, men inte hungrig. Uhh.

Helgen har varit wunderbar i alla fall. Max kom redan i torsdags vilket jag hurrade högt för. Jag jobbade i fredags och idag men i helgen har jag varit ledig. I fredags när jag kom hem slappade vi lite. Sen for vi ner i några timmar till vasaparken där Emma och hennes arbetskompis Linus var och hängde. Joel, Johannes och Moa kom också. Sen åkte Max hem lite tidigare, fixade supergoda hemmagjorda hamburgare: David kom förbi, kollade på två filmer (för mig blev det 1½ för jag var dötrött); Donnie Darko och Vampire... någonting (orkar inte gå och kolla vad den hette). I lördags vart det slappt under förmiddagen men på kvällen for vi till David och förfestade lite innan Nef, jätte trevligt och roligt! Man hinner dock bli rätt trött när man förfestat i 5½ timma och ska dit när det inte öppnar fören halv ett, men vi var kvar till tre i alla fall. Det var ett skumt band där men vi fick syn på Calle Schulman! Förföljde honom någongång och undrade vad han gjorde där, funderade på om han skulle skriva om stället i sin blogg, vilket han gjorde! En bild från Nef har han också men vi var kanske 1 cm från själva kortet (damnit!) och det vet vi bara för att vi stod och glodde på honom hela tiden.

Igår var det slappt, käkade pizza, kollade på film film film och hade det fint. Idag har jag jobbat till tolv och fick dåligt samvete att jag inte kunde jobba ikväll när sjuksköterskan frågade, så jag klämde ur mig att jag mer än gärna jobbar imorgon kväll istället då de behövde personal då också, dvs. 7-16.15, sen 17-20.30. Så då har jag jobbat i 11 timmar och 45 min. inte så pjåkigt, MEN, jag kommer vara död. tur att jag inte jobbar fören kl 17 på onsdag då. Sova sova sova.

I veckan händer det ingenting förutom jobb, hela tiden typ. Förhoppningsvis en springtur med Annika om det kan sluta regna någon gång. När jag och två tanter var ute och gick vid vasaplatsen imorse så konstaterade vi att det bannemig inte var något sommarväder, det är typ höst, eller tidig vår. Jag vill inte behöva ha jacka på mig när jag är ute, jag vill ju kunna springa ner till jobbet halv sju på morgonen med t-shirt och kjol!

Jag känner att jag bara klagar nu. Ska laga mat snart sen blir det halv åtta hos mig.


RSS 2.0