8 veckor

Ätit en äggmacka och kommit hem från jobbet. Började vid fem och slutade nio. Det var rätt jobbit idag för den där tanten var så arg igen. Men som tur var så var inte jag i fokus (alltså hon var inte så jätte arg på mig) utan min arbetskamrat fick skulden istället för saker tanten tyckte var fel. Men jag får ändå en sån panikkänsla när jag hör henne skrika, det är så läskigt, känns som hjärtat ska hoppa ur kroppen. Sen var det några fler på den avdelningen som blev påverkade av att tanten var arg så de blev också arga, men dem kan man ändå hantera.

Har varit på studiebesök idag på Östra sjukhuset. Vi kikade in på operation och det var jätte intressant. Vi fick t.o.m titta under en operation genom fönstret. Skulle nog vilja jobba på operation eller kirurgi men det är väldigt många saker man måste ha reda på och det vore typiskt om jag gjorde bort mig. (självförtroendet är på topp!)

Imorgon ska vi dessikera ett hjärta. UH. Men det ska bli intressant!
Förhoppningsvis blir det go eftermiddag imorgon så man inte behöver sitta med massa plugg. Grilla kanske!?

Nu spelar Max massa poker och om han vinner får han 16 000. Gött det vore.
Och så har han fått sommarjobb i Tranås i 8 VECKOR! Åh kommer saknar honom så mycket och det kommer bli tomt utan min karl här hemma, men förhoppningsvis kommer vi kunna ses så ofta som möjligt. <3

Igår sålde jag mina gamla nudie jeans på tradera för 590 spänn! Väldigt behövda pengar måste jag säga. Trodde inte att de skulle komma upp så mycket i pris i o m att de är gamla. Gott gott.
Nu är det seinfeld. tjo


Poul Pava konst

Trevlig fest!

Nu var det dags igen. Har haft fullt upp hemma och ute så jag har inte hunnit sitta vid datorn ens.
Igår hade jag nog den värsta bakisdagen på väldigt länge. Jag reste mig inte upp ur soffan mer än när jag gick ner till tempo och köpte kuvert. Mådde illa hela förmiddagen, gjorde det som var tvunget att göras, fy skjutton. Sen köpte Max pizza och det var gott för jag var alldeles tom i magen. Vi bjöd på massa massa chips och kakor men jag hann inte äta något av det. Tre kakor! sen var det så trevligt så man hade inte tid att äta.
Det var en väldigt lyckad fest! Tack så mycket alla söta och fina vänner som kom! Och golvet klarade sig också, tre gånger var vi ute med poppen men det hölls rent, väldigt fint att alla var snabba o säga till när fienden nådde det oslipade golvet :)

Idag har jag varit i skolan till tolv. Sen åkte jag hem och gick iväg med alla glasflaskor vi samlat på oss från helgen. Jag tror jag kommer få träningsvärk imorgon för det var väldigt mycket och jag var så ivrig att jag skulle ta allt på en gång. Sen åkte Max på pingisklubben och då kom Glynis hit och käkade sushi med mig. Och så har jag städat lite i köket. rören under diskhon har läkt men händig som jag är så fixade jag till det någorlunda bra i alla fall. Ingen läcka, ingen vvs-gubbe behöver komma. gött.

Imorgon är jag ledig, jiho! Men jag har tusen saker att göra i skolan så det är bara att bita ihop och försöka vara motiverad.

Konstigt det känns att det började regna innan. Lite mysfaktor faktiskt. Men NEJ, jag menar inte att jag vill ha regn i fortsättningen.

Lite bilder från festen!


Jag och karl min


Sara och Emma med Fi Balongen på topp!


Ellen!


Gabriella, Ida och David!


Nico och Joel!


Häng!


Erik hade sista dansen!

Jag tänkte precis nu hur städat det ser ut i bakgrunden och att vi varit rätt snabba med att ta ner pessienerna. Haha.

Inga pengar

Jag fick inte alla pengar! Fick lönebeskedet på posten precis jag skrivit klart förra blogginlägget. SKIT! Försökt ringa min chef hela eftermiddagen men inget svar. Fick lite smått panik och gick ner till jobbet och upp på kontoret men de satt i möte så ville inte störa. Upp imorgon klockan åtta och ringa, annars får man inte tag på damen. ÅH! Fick i alla fall för mars månad men månaden innan hade jag verkligen jobbat 50 timmar! Jag skulle ju köpt allt det där nödvändiga och viktiga jag behöver, och betala av en FET summa pengar till ikea för soffan som jag avbetalar (16% i ränta heeelt sjukt).
Nu har jag ätit massa massa godis (fått den där känslan igen som jag alltid får, övermätt - ska aldrig äta godis, aldrig mer någonsin) och kollat på två avsnitt av top model som tröst.
Men pengabristen ska inte förstöra min helg. jag ska ändå unna mig en sak eller två. Har ju lovat att åka med glynis till Ikea imorgon och där kommer jag väl hitta en del saker jag vill ha. MEN, jag ska bara hålla mig till fem saker:
diskborste
toaborste
servetter
blommor
ljus

Förstår att det inte är alls roligt att höra min pengahistoria, därför ska jag inte prata något mer om det.


Leva och fungera

Åh vad jag vill ha peeeengar! Är så fruktansvärt less på att inte ha några, aldrig! Dom tar slut så fort och jag fattar inte vart allt tar vägen. Varje månad lägger jag in pengar i ett annat konto, men det slutar ändå med att jag tar därifrån för att jag räknat fel och nej det går inte att leva på 50 kr på en vecka. Typ säger hela tiden att nu ska vi storhandla och då behöver vi inte handla massa småsaker under veckan men det GÅR INTE, det blir ändå så att vi köper snabbmat istället, en sallad där en sushi där blablabla. Är så trött på att jag inte kan hantera det, jag måste skärpa mig. Och ALLA pengar går verkligen åt på mat! VARFÖR SKA ALLT VARA SÅ DYRT!?
Jag sitter och väntar på mitt lönebesked men det verkar inte som att jag får något idag. Jag hoppas att de inte har missat min förra månad, det skulle vara surt. Betyder att jag måste ringa till jobbet, fixa och förmodligen få vänta ytterligare en månad. ÅH.
Skit samma.

Vi ska i alla fall spendera våra sista pengar idag på mat, SÅKLART! Men det är bra, nu ska vi handla dubbelt så mycket så vi kan leva på det ett tag. Köpa massa liter mjölk och fil och allt det där som man äter varje dag.

Har varit på Leva och fungera mässan idag. Det var intressant och kul o kika in i alla montrar men sen blev man lite less. Mycket folk och alla  montrarna försöker ju sälja sitt så jag fick kanske med mig 20 brosyrer hem.
Sol sol - UT!

Onkologi

Slapp dag. Gött. Var i skolan klockan nio, var där till tolv och åkte hem. Vi började en ny kurs idag, sjukvård. I den här kursen ska vi bl.a. praktisera inom sjukvården och jag fick praktikplats på onkologen på Sahlgrenska, väldigt bra! Onkologi är inriktat på cancer och tumör, vilket betyder att jag kommer få vara med på strålbehandlingar och ev. operationer, jätte intressant! Det kommer säkert vara ganska jobbigt eftersom personerna som ligger där kommer vara väldigt sjuka.. men det är lärorikt och jag ser fram emot att få erfarenhet kring yrket. (Den sista meningen lät som en anställningsansökan.)
Sen fick jag prata lite med min lärare om förra kursen och det kändes skönt att få ur mig allt jag har gått och oroat mig för (grupparbetet och det). Jag fick ett bra betyg och hon förstod mig, det är det viktigaste.

Sitter och väntar på att min syster ska komma fram till Göteborg så vi kan gå och äta, hon ska bjuda mig på middag! Jag har 28 kr kvar på mitt konto så det passade bra :)

Ja just det, Grattis Micke på födelsedagen!

Nu ska jag göra listor och baka inför lördagen för då ska vi bunkra upp med massa bakgodsaker! Weeeeiyohooo.

Dröm

Känner mig så sliten! har känt mig fruktansvärt trött de senaste veckorna, vet inte vad det kan vara.
Jag drömmer så läskigt varje natt, vet inte om det kan bero på det. Jag drömmer om folk som dör, att nära och kära är elaka, att min familj är i fara, att jag springer springer springer från någonting som jag inte vet vad, jag gråter, jag skriker, mitt hjärta slutar slå av chock etc etc allt det där läskiga. Och så drömmer jag om barn jätte ofta. Det är kanske tre gånger i veckan som jag gråter i sömnen och vaknar av att jag typ snyftar och bölar. Det är jätte jobbigt. Sen när jag väl vaknat vågar jag knappt titta ut mot vardagsrummet för jag är rädd att någonting ska gå förbi där och spöka typ. Om jag ska gå på toa vid det tillfället måste jag typ tända överallt i lägenheten för att jag är så rädd. Kanske låter töntigt men jag är så rädd så hela min kropp dunkar, jag hör alla pulser i handleder halsen överallt.
Känns så konstigt för jag mår ju bra allmänt under dagen. Det har ju hänt en del under det senaste året som har varit skit jobbiga men ändå, jag mår ju bra nu och har gjort det rätt länge. Har ju ändå känts som att jag har lagt det mesta bakom mig, men det kanske finns i baktanken ändå jag vet inte. Skumt och läskigt är det. har typ gått in på drömtydaren (haha) och kollat om alla de här drömmarna kan betyda någonting men jag ser liksom ingen koppling. Kan ju inte stämma (peppar peppar)...

Idag är jag ledig från skolan. Hade redovisning igår, gick rätt bra själva redovisningen men känner fortfarande att det är jag som har gjort mest och folk har bara tagit credden för det.

Imorgon kommer min ena syster (Miafia!) till Göteborg för hon ska på konferans från tors-fre! Vi ska fika när hon kommit fram vid sju det ska bli roligt! Weeei

Nu ska jag göra mig iordning och sticka iväg med massa kassar fulla med tomflaskor.

Lördags/söndagsparty

Vilken seg dag. Har inte lämnat soffan i onödan och har tryckt i mig chirre och massa mat, kollat på gamla project runway avsnitt och zappat på tv.n. Härligt men man blir ju desto segare.

Har varit irriterad på skolan förut och är det igen. Är väl egentligen inte arg på själva skolan man arbetet. Jag vet inte vad det är men jag försöker verkligen göra så gott jag kan, försöka lägga upp arbetet, göra KLART DET, fråga vad som gäller, vad tycker du, vad tycker jag, hur ska vi göra blabla. Men knappt någon respons, HALLÅ, ingen som vill samarbeta?
Det är ingen idé att sitta och tjata om det, det får gå som det går imorgon.. men åååh.
Drop iiiiit.

Igår var en trevlig dag/kväll. Först på morgonen åkte Maxen och jag till systemet, Max hade glömt tidsspelet där för en vecka sedan och det fanns kvar! så vi hämtade det. Sen åkte vi in till stan, mötte upp Emma Erik Moa Johannes och Bea, käkade en falafel och drack två öl. Sen for vi hem, fixade iordning, sen runt sex kom lite folk hit, vi spelade tisspelet, drack öl/vin etc och hade det trevligt. Vid nio åkte vi till kontiki där greta and the one nights stand spelade och det var väldigt bra!
Åkte hem rätt tidigt, slutade med att vi gjorde köttfärssås och makaronis halv två inatt. Gött var det!

Nu ska jag plugga vidare, vara irriterad men glad ändå och vänta på att söndagsparty ska börja.

Jobbiga samtal

Åh nu har jag äntligen ringt ALLA jobbiga samtal jag egentligen skulle ha gjort för längesen. Ibland undviker jag och ringa bara för att jag är rädd om rösten på andra sidan ska vara sådär dryg och sur. Jag borde bannemig inte tänka så för för det första blir jag av med pengar om jag väntar för länge + att jag förmodligen aldrig kommer att träffa den här personen irl + en sak till att den personen antagligen är sådär sur och grinig under alla samtal den får in. Idag var som tur var ingen sur, kanske för att det är fredag jag vet inte men annars lyckas jag alltid komma till någon som är arg och frågar saker som jag inte kan svara på, hakar upp mig och säger typ "ursäkta",  "förlåt". Jag är så jäkla fjantig ibland!
Om man till 100 procent vill höra någon som är sur på telefonen ska man ringa till IF Metall. Alla på den kassan måste må dåligt eller ha ett jäkla humör för fy vad otrevliga dom kan vara ibland. Och fördomsfulla! Och alla dessa papper dom vill ha in (alla a-kassor ska väl egentligen ha det men ändå!). Det var lite därför jag gick ur kassan i IF metall idag och bytte till kommunal. Iofs passar kommunal bättre nu i o m att jag inte jobbar inom industrin längre.
Men jag har nog blivit lite bättre på att strunta i det och ringt ändå. Det känns mycket bättre efteråt. Vuxenpoäng.

MEN VAD GÖR JAG INNEEEEE?!?!?!? Det är ju sol ute och varmt! Jag och max var ute och sprang imorse men nu när det är så fint är det ju roligare att vara ute.
Jag ska hämta min cykel i nordstan som har stått där i ett halvår typ.
HEJDÅ

The X effekt

Kom för en stund sen hem igen. Skulle gå ända till Emma och Erik i Munkebäck men pallade inte mer än till redbergstorget så jag hoppade på spårvagnen där. Jag träffade Ellen och Jocke på vägen det var kul!
E&Es lägenhet var supermysig och de har så fina möbler. dock var den där jesus-ramen ganska läskig. Jag blev bjuden på köttbiffar och couscous, till efterrätt blev det hemmagjorda muffins och kaffe, väldigt gott! Imorgon ska Emma bli upphämtad med bil av Gudrun Schyman bl.a. det är coolt tycker jag.
Sen när jag åkte hem var spårvagnarna fulla av fotbollsfantaster. Hoppade av köpte snus fick vänta jätte länge på en spåris vid vasaplatsen men VEM dyker inte upp om inte självaste Simon Olsson i Silverbullit som hoppade på samma spårvagn! blir exited i en halv minut sen hoppade han av vid kapellplatsen. Kul o se lite kändisar i alla fall.

Imorgon ska vi snacka om en bok i grupper i klassen. Vår grupp börjar halv tolv vilket är helt ok. sen är jag förhoppningsvis ledig torsdag eftermiddag och hela fredagen, gud vad GÖTT!

Hela dagen idag har jag kollat på the X effekt på MTV. Det är typ två par som "tror" de ska få vara på en lyxresa tillsammans men sen är det en från varje par som har varit tillsammans förut och då ska istället dom två umgås under den helgen och se om de har känslor för varandra. De nuvarande partnerna får sitta inlåsta i en annan lägenhet i samma hus och spionera på sina partners. Jag satt typ och önskade att i alla fall någon under alla dessa avsnitt skulle vägra att hångla med sitt ex. Nej fy skjutton vad dåligt det är men både jag och Max var som fastklistrade framför tvn. Det är pinsamt också, skämmigt att jag ens nämner att jag tittat på det. Så typiskt att jag ska sitta och titta på värdelösa program som ändå är påhittade.. för det kan väl inte vara på allvar!?

Nu ska jag sega framför tvn, försöka undvika alla dåliga serier på mtv (men det är svårt??!)

Såna här saker tycker jag är söta:

Suddigt

Jag börjar med lite bilder från i helgen. Min kamera verkar bara vilja ta suddiga bilder så det blev liksom inte så många att lägga ut, men här är några i alla fall

Gusten och jag på universeum


Maxen


Det där ska föreställa en läskig haj


En göllig fisk


En sån här skulle jag vilja ha hemma


Min söta mamma


Min fina pappa

Jag ska försöka ta lite bättre bilder nästa gång, hålla kameran still.

Idag var vi på studiebesök med skolan på Allégården, en pensionärsförening. Det var intressant att höra byggandens historia. Sen for jag och två klasskompisar till Bibblan och försökte göra klart arbetet som vi egentligen skulle redovisa imorgon men för en stund sen skrev min lärare på mailen att hon är sjuk så det blir ingen lektion, jiho! Hade iofs varit rätt gott o ha det gjort nu i veckan men har ju en annan grej att snacka om på torsdag så jag får mer tid för den istället, vilket är bra.

Jag längtar så till sommaren så jag blir tokig. Ska försöka hitta massa sommaroutfits snart så man kan längta ännu mer. Den 24 smäller det då blir det handla handla handla och fest dagen efter med champagne och chirre med fint sällskap. weeei.

Nu blir det mer plugg. Känns som jag har så tråkigt liv på vardagarna. Bara sitta och läsa skriva och jobba. Ska nog ta fram sticksakerna och sticka klart den där halsduken för en gång skull, eller sy om klänningarna och kjolarna jag inte tycker om längre. Och göra en pärltavla. Sy ihop, limma och klistra massa blandskivor.

påsk påsk härliga påsk

Yo man.
Nu var det längesedan jag skrev, så jag kände att det var dags nu.
Helgen har varit jätte mysig och trevlig. Mor, far och systerson var här och höll oss sällskap. De kom med tåget vid tre i lördags och då åt vi massa påskmat (?) när vi kom hem som jag och Max kämpat med under förmiddagen, riktigt fint, Vi glömde äta sillen men det gjorde inte så mycket. Sen spelade vi lite alfapet och kollade på film. I söndags var vi på universeum och gick i regnskogen och kollade på massa spindlar, hajar och ormar. Uhh, läskigt! Men spännande. Efteråt tog vi en långpromenix uppför backar och berg till pepperoni där vi åt pizza.
Sen under eftermiddagen kom Max föräldrar och syster med sambo och fikade med oss. Käkade mammas bakverk och pratade, jätte trevligt! Dagen avslutade med fläskfile och hemmagjorda pommes och ping pong kingen. Så mysig film!
Idag har vi gått på stan. Gusten var glad för sina skateskor han fick av mormor och morfar, jag fick en tröja av mor och så käkade vi på jensens böfhaus, mumma. En hamburgertallrik blev det där. Vid fem åkte de hem med tåget vilket var trist :(
Den här helgen bestod alltså av pizza, hamburgare, pommes, potatisgratäng (allt det där onyttiga), godis godis cola, godis, godis, cola igen, chirre, godis. Svullen i magen så man kan tro att jag har en bulle i ugnen.

Nu har vi ätit lite rester från i helgen och kollat på två top model avsnitt. Ah det är så bra.

Jag är förövrigt superstressad inför grupparbetet och redovisningen. Men jag ska lugna mig. Det hjälper liksom inte, kan ju inte sitta och mata in information som ändå inte kommer sitta kvar. Ska göra det blixtsnabbt och bra imorgon istället. BRA. Ska på studiebesök imorgon också, två tillochmed. Men jag får se om jag ska gå på den andra, känner att jag måste ägna mig åt hem- och biblioteksstudier.
Inget jobb den här veckan vilket känns skönt. Ser bara fram emot att det ska bli torsdag kl 12 för då är allt färdigt i den här kursen.

Ska lägga in bilder från helgen sen också, så ni får se!

Nu ska jag se på färjan.

Cykelsemester

Precis ätit och duschat. Jobbade till nio ikväll och ska göra det imorgon också. Det gick bra att jobba!
Sista halvtimmen satt jag och snackade med en norska som bor på vasahemmet. Vi snackade om familj och var de bor och vad hon gjorde som ung och vad vi tänker på osv. Det är så intressant och höra vad de har för historier. Hon snackade om att hon och hennes systrar var ute och cykelsemestrade under sommrarna, stekande hett med solen i ögonen cyklandes på grusvägar, åh vad mysigt! Jag saknar min cykel. Jag undrar om den finns kvar. Annars får jag ta hem min silvriga kärringcykel från skogen snart.
Vore så jäkla kul att cykelsemestra, eller ta en heldag från morgon till kväll och bara cykla cykla cykla, åka på småvägar i Göteborg man inte varit på innan och ha med sig massa mat och vin i cykelkorgen. Ha klänning och solbrillor. Underbart!

Jag är så trött. har inte sovit så bra inatt. Var så synd om Max som haft så ont i tummen inatt och under dagen. Bra att han fick pencillin nu i alla fall för det är jobbigt och hemskt att se sin karl ha så ont <3

Skit också. Kom precis på att jag har en uppgift kvar att skriva till på fredag, kommer knappt ha tid att göra den imorgon eftersom jag jobbar hela dagen. Och nu har jag verkligen ingen motivation till att göra det. Bluä.

Neeeej. Nu måste jag göra någonting annat. Ta lite godis och lägga mig framför tvn. GÖTT!

Formverkstan

Tjohej
Kom för en stund sen hem från ett studiebesök. Det var i Formverkstan där barn med utvecklingstörning är vissa dagar i veckan och håller på med hantverk, målar och syr. Alla som var där var så himla söta och jag skulle vilja jobba där och hjälpa till. Alla saker de gjorde och hade gjort var jätte fina, ville nästan ha varenda sak. Jag köpte i alla fall en jätte fin svart skål som jag ska ha massa godis i till påsk, sen får det väl bli en fruktskål kanske. Men åh vad duktiga dom var. Och dom tryckte möstrena på tygerna själva och sydde bl.a. jätte söta barnkläder. Hade velat köpa massa tyger och tavlor men ekonomin tryter riktigt hårt.
Men det är ett ställe att rekommendera, så gå dit!! Ska bannemig gå dit sen när jag får pengar igen.

Åh jag måste plugga jätte mycket idag. Och sen ska jag jobba imorgon kväll, torsdag kväll och fredag under dagen. Bra med pengar men nu känner jag lite ångest för det. Känner fortfarande att det är lite jobbigt att gå till jobbet. Är rädd att göra fel och tänker ständigt över vad folk vill eller inte vill, gaah. Man är ju på olika våningar hela tiden, och eftersom de är 55 st som har sina rutiner och bestämmelser så får man inte göra fel för då blir de lite småsura.

Längtar så till helgen för då kommer mamma, pappa och Gusten hit! Vi ska gå på universeum och äta massa gott och bara mysa! Ska försöka hitta någon lucka nu i veckan för att storhandla.

En film

Idag känner jag mig lite bättre i alla fall. inte lika irriterad och nedstämd. Ska försöka strunta i det!
Vi sov länge idag, det behövdes. Satt fastklistrade framför nya säsongen av hells kitchen till klockan tre inatt. Har kikat på två avsnitt nu också, det är så roligt! Men jag blir så nervös när han skriker så.

Efter jag gått upp gick jag med Maxen till skolan för han skulle träffa några i klassen. Sen tog jag en sväng runt Haga och Linné, skit härligt. Det var så varmt och skönt. Det är så fint nu också när solen fortfarande är uppe. Får nästan lite dåligt samvete att jag inte varit ute sen imorse. Lovade mig själv igår att jag skulle träna minst tre gånger den här veckan, så det kanske är läge att göra det nu när man ändå har ångest över vädret.

Vid ett kom Kicki och Cissi i klassen och kollade på en film som vi ska reflektera över. En sång för Martin. Har sett den innan men kom inte ihåg så mycket av den. Den är så hemsk.

Nej nu måste jag plugga. Säger det alldeles för mycket men gör det ändå inte.

irriterad

Jaha sitter här igen. Varit ute på stan en sväng, köpt lampa till badrummet för vi har levt i mörker ett tag där. sen gick vi till netto och handlade lite småsaker. köpte såna där goa bragovanligkex, gött.
Inte hänt något speciellt. Igår kom lite folk till oss och spelade Vem vill bli miljonär och TP. Slängde ihop en hemmagjord pizza också.

Jag känner mig smått irriterad idag.
känner mig osynlig.

den där magnus!

hehe rätt kul. vi köpte förstås ingen magnus, utan en magnum!

kär kär kär

Jag är så kääääär. Den här låten och videon är helt underbar:
http://www.youtube.com/watch?v=zmM2RwlxGt0&feature=PlayList&p=1D7F0C3A2770E39A&index=0&playnext=1

Idag har det varit en fin dag. Först var jag på jobbet mellan 7-12. Mycket o göra men det gick bra. fick väldigt mycket beröm för arbetet jag gjorde, tror det var för att de tyckte lite synd om mig från i onsdags.
Sen gick jag till stan, mötte upp söt-Glynis, vi käkade sushi och gick till systembolaget och köpte oss en flaska vin och drack den i parken inne i stan, ur mysigt.
Sen vid fyra snåret åkte jag hem, sov en timma för jag kände mig så trött. Det har ju varit helt underbart väder idag så jag och Maxen köpte oss en varsin magnus på tempo innan, tog med oss kaffe och satte oss utanför huset på gräsmattan på filt. Utsikten över spårvagnarna är rätt go ändå.

Nu är max påväg och köper mat till kvällen. Sen ska vi spela spel och ha det mysigt, lyssna på Empire of the sun heeeeeeeeela kvällen.

Nu ska jag städa lite sen göra mig iordning.
Ha en fiiiin kväll allihopa!

joelbitar

Försöker att börja med den nya uppgiften vi har i skolan, men det går segt. Vi är i olika grupper och ska redovisa, typ ha någon sorts egen lektion, ett funktionshinder och jag tog downs syndrom. Det tyckte jag verkade mest intressant. Tänkte om man kanske skulle visa en snutt av joelbitar under lektionen, det kan ju vara lite kul. Sen ska vi förstås snacka massa om funktionshindret. Alltid lika jobbigt att redovisa inför klassen men det går väl förhoppningsvis bra.

Usch jag går nästan ständigt och tänker på det där som hände i onsdag. Men det lättade lite igår kväll när min chef ringde och frågade hur jag mådde. Känns bra att ha arbetskamraternas stöd i alla fall så de inte tycker att jag gjorde något fel..
Vi har snackat en hel del om demens på skolan idag och jag förstår väl mer och mer att jag inte kunde göra något mer än vad jag gjorde. hade kanske underlättat om jag hade låtit bli att försöka få tanten att vända tillbaka och gå själv typ 20 meter från mig men då kanske det hade hänt massa andra saker så det är väl ingen idé att fundera över det heller.
Nej nu måste jag faktiskt släppa det.

Idag var jag som sagt i skolan till typ tolv kanske, sen åkte jag hem och käkade korv med makaronis. Sen gick jag och max till linné, handlade lite godis och svängde förbi willys. Sen mådde jag illa och fick världens huvudvärk så jag fick gå ut från affären. hjärnan är förmodligen slutkörd från i onsdags. får hoppas att det inte är någon förkylning.
Ikväll blir det bara slapp, ska jobba imorgon mellan 7-12, skönt att det är så kort tid. sen ska jag träffa en kompis från mitt förra jobb och äta sushi. sen på kvällen vill jag göra något roligt, förslag någon??

hemska tanke

Hejhej

Igår var en hemsk dag, mår illa hela tiden! ska försöka göra massa saker idag så jag inte behöver tänka på det.
Ja jag åkte ju till jobbet igår, började tre. Vid halv fem var det en tant som ville gå ut, och sa också att hon ville till sin gamla lägenhet. En sköterska sa till mig att jag skulle ta med henne ut runt kvarteret. När vi väl går där så vill hon ju inte gå tillbaka till vasahemmet, så hon fortsatte att gå upp mot landala. Vaje gång jag försökte ta i henne skrek hon och grät, sa att jag var elak och nämnde det för varenda person som mötte oss. Jag hade ingen telefon med mig heller, så jag fick fråga flera st och varje gång jag gjorde det blev tanten galen och hoppade på mig. Till sist mötte jag en man som var helt fantastisk och ringde till 118118 för jag hade såklart glömt numret till jobbet, sen ringde vi till mitt jobb samtidigt som tanten gick några steg innan oss och skrek. Jag trodde jag skulle dö. Och klockan fem var det verkligen varenda person i HELA göteborg som var ute så hela den här händelsen var ju inte så värst diskret.... sen hamnade vi på coop på landala, även där skrek hon i affären. Och eftersom jag trodde vi bara skulle gå runt kvarteret så var jag inte civilklädd så åh det var så jobbigt. Sen kom en arbetskompis till mig efter en halvtimme, vi hade ju förflyttat oss så hon visste ju inte var vi var. Personalen på Coop var jätte snälla och hjälpte mig o ringa flera gånger också, snackade med tanten. Jag vet inte till hur många jag bad om ursäkt till med gråten i halsen, nej fy! Men när min arbetskompis kom fick inte hon heller med henne tillbaka, så tillslut gick det inte att prata med henne för att hon hatade oss. Då fick jag ringa återigen, låna telefonen för femte gången på coop. Då skickade iaf sköterskan en annan sjuksköterska som egentligen inte jobbade igår kväll. Jag har liksom legat och tänkt och vet inte var jag ska ta vägen. Typ så himla onödigt men jag går runt och tänker typ varför sa jag inte nej till att gå ut, varför var jag på den våningen just klockan fem, varför sprang jag inte tillbaka till vasahemmet när vi inte hade kommit så långt på vägen. ÅÅÅH. Vi var verkligen ute i två timmar. och så tänker jag på den där jätte snälla mannen som hjälpte mig, han gick tillomed kanske en timma med oss och bevakade typ. Ska skicka en dagens ros i GP för jag vet inte vad för telefonnummer han har eller var han bor.

NEJ DET GÅR INTE ATT GÖRA NÅGONTING ÅT.
SLUTA TÄNKA.

Nu tänkte jag ta en promenad, ska blåsa håret först. Sen kommer Ellen vid tolv, jag ska sy upp hennes kjol!
Hejsålänge

RSS 2.0