irriterad

Jaha sitter här igen. Varit ute på stan en sväng, köpt lampa till badrummet för vi har levt i mörker ett tag där. sen gick vi till netto och handlade lite småsaker. köpte såna där goa bragovanligkex, gött.
Inte hänt något speciellt. Igår kom lite folk till oss och spelade Vem vill bli miljonär och TP. Slängde ihop en hemmagjord pizza också.

Jag känner mig smått irriterad idag.
känner mig osynlig.

Kommentarer
Postat av: Ida

huja! Skrev ju bara "max" i min blogg. Fy skäms! Ändring på det och förlåt. Har väl hakat på trenden att vi tjejer är osynliga. Frånochmed nu ska jag alltid skriva Kristin och Max istället för Max och Kristin! :D

2009-04-07 @ 00:25:36
Postat av: Ida

huja! Såg att jag bara skrivit "max" i bloggen. Fy skäms på mig och förlåt till dig. har väl hakat på trenden att vi tjejer är osynliga. Frånochmed nu ska jag jämt skriva Kristin och Max istället för Max och Kristin! :D

2009-04-07 @ 00:27:45
URL: http://www.jagochvarlden.blogspot.com
Postat av: Kristin

Åh nej nej det gör ingenting, det har jag inte tänkt på :) Jag var arg på världen (mest på mig själv kanske) för att jag själv känner att jag gör mig osynlig ibland, att jag inte vågar säga eller göra saker när jag vill eller är rädd för att göra bort mig hela tiden.

2009-04-07 @ 09:24:07
URL: http://provisorisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0