santo danto

hej nu skriver jag igen
har precis gjort iordning spisen, det är grymt jobbigt o skrapa bort allt bränt men det gick väl fint ändå.
idag var jag i skolan till ett och fick en fet inlämningsuppgift till på tisdag som jag börjat med idag lite. och så har vi arbetsfrågor också, och prov nästa vecka + att jag ska jobba tre kvällar i nästa vecka och flytta i helgen, kommer bli lite jobbigt..

men till lite roligare! vi har köpt tv idag, 40 tum samsung, weho. så därför käkade vi pizza (ännu en anledning till att fira?)
sen var vi i lägenheten igen, dumpade några saker så nu är det i stort sett bara möbler kvar och några småprylar som ska dit sen ska allt vara inne. gott.
imorgon ska jag plugga plugga plugga och städa och bära och kolla på benjamin på bio. det blir mys.



santogold - L.E.S artistes

ÅH SÅ BRA.



tack ikea

hopp nej stopp! tjaba!
nu är jag äntligen klar med min uppgift i skolan. har haft fullt upp hela dagen så det har inte funnits tid för plugg fören sent.
vi  har varit på ikea och spenderat 1500 riksdaler, mycket men det var det värt. köpte mycket småskit men också väldigt nödvändiga saker! på lördag ska vi ju på ikea igen och då ska vi handla mer saker. antar att det är dyrt att flytta.
idag har vi i alla fall inhandlat:
två fönsterlampor
pizzasliceknivgrej
typ 40 st galgar
blommor
vaser
vita glas
ikea chips (inte bra men, yeah! efter spring flera gånger om dagen i veckan mellan lägenheterna förtjänar vi lite snacks)
ostplatssak
spegel


det var massa andra saker också som jag inte kommer ihåg nu.
jag har blivit helt snurrig och trött, jag hittar inte orden för vad allt heter.

till helgen ska vi handla tv-bänk, skrivbord, gardiner, gardinstänger, matta osv osv.
nej förlåt, inget mer tjat om den där lägenheten.

vi har fastnat för en serie som heter the mentalist, den är mysig. huvudkaraktären är slibbig men rätt go ändå. den rekommenderas iaf.
hejhopp.

mögel?

kom precis hem från ett studiebesök på bakt.labb vid sahlgrenska. det var jätte intressant.
det såg inte så trevligt ut, men en del bakterier luktade blommor, faktiskt!

tanten som undervisade oss hade lagt sin kind mot den där grejen som de lägger proverna i och så blev det massa vita prickar som hade legat och jäst där. tänk hur mycket bakterier man har på kroppen, skit läskigt egentligen. man har typ mögel på huden.. uuuh..

nu måste jag käka sen göra klart uppgiften. sen IKEA!

det börjar bli lite tjatigt va

imorse när jag kom till skolan så kom en annan lärare och sa att vår lärare var sjuk. jag blev fruktansvärt less för vår lärare ska egentligen skicka mail till oss ifall hon är sjuk, det är ju därför jag kollar min mail varje morgon. men men..
jag kom i alla fall upp i tid och har hunnit göra en del saker idag. först gick jag från brunnsparken och flummade runt lite på haga innan jag mötte upp med max i skolan. sen har jag packat lite på kärran vi ska ha med oss till lägenheten, vikt kläder och käkat soppa. jag har pluggat lite också men lägger det åt sidan till imorgon nu för jag går bara o tänker på andra saker.

pratet och tänkandet om lägenheten och inredningen börjar bli lite jobbigt för mig och säkert för alla andra så jag ska försöka fundera och skriva om något annat. det är ju skit kul men tänk hur sliten man kan bli av att bara tänka om och om igen på samma sak.

jag har ju glasögon nu!

och tänder..

sova träna flytta

hejhopp
snart ska jag gå o lägga mig för imorgon är det skola.
imorgon klockan femfår vi nycklarna till lägenheten, jiho! vi sitter här framför våra datorer och letar efter tv och möbler, det ska bli så roligt o inreda och köpa en platt-tv. det blir förhoppningsvis det. det som är lite klurigt är hur vi ska inreda och få plats med allt och var allt ska stå.
längtar till på lördag!

den här veckan ska jag försöka träna, jag måste! jag kommer säkert känna att jag inte behöver träna för att vi ska bära lite kartonger o så mellan lägenheterna i veckan, men det får inte bli så! emma!? vilken dag?

på tisdag ska jag på studiebesök på baktlabb, det ska bli intressant.
sen ons och tors, sen ledig på fredag. göött..

nu sova annars kommer jag sova på skolbänken imorgon.

godnatt

dagens

Nu har jag packat för fullt och blev lite less på det så innan jag lägger mig ska jag fylla i en lista.

Dagens vill ha: vår lägenhet
Dagens klädsel: långkalsonger och randig tröja
Dagens frisyr: uppsatt eller vad man ska kalla det
Dagens händelse: annika, marknader, linssoppa och en dålig film
Dagens låt: crystal castles - black panther
Dagens planer: orkar inte planera mer idag
Dagens saknad: mamma och pappa
Dagens dummaste: vädret
Dagens förvånande: att jag började packa för två timmar sen
Dagens behov: max och godis
Dagens bästa: den där choklad tomten
Dagens köp: vem vill bli miljonär-spelet och t-shirt
Dagens humör: skit bra!

godnatt


bellevue marknad

kom precis hem från uteliv. jag o annika har gått på bellevue markad och köpt ett vem vill bli miljonär-spel, skit kul. annika köpte en jätte fin blommig skål. sen gick vi till kvibergs marknad också och där tjatade ett biträde i vintage butiken på mig en t-shirt, vågade inte säga nej och blev 200 spänn fattigare. men den var fin, rosa-vit randig.
sen sprang vi på en spårvagn från regnet och åkte till linné o käkade linssoppa med ostsmörgås. 50 spänn så det var ju ett bra pris.
sen träffade jag max på coop och då köpte vi mat och godis för kvällen. göött..

hoppas dom ringer från lägenheten imorgon så vi får nycklarna!!
hejhopp.


teatersport

godkväll
jag har nyss kommit hem efter att ha varit på teatersport och på ölhak med emma, det var jätte roligt! de var så duktiga på teatersporten, att de vågar! och fullsmäckat med folk var det så det var skit varmt där inne. men kul var det iaf.
sen gick vi till andra lång och hamnade på ett ölhak, käkade nachos och drack hof.

imorgon ska jag nog vara med annika och fara på marknad vid kviberg och kanske gå på museum och se parfymutställning. ska kolla på 50-tals saker också. det ska bli trevligt.

nu har jag därimot ganska tråkigt.
ska nog sova snart. hej hej

nu vill jag faktiskt flytta

Idag fick vi reda på att vi inte kan flytta in i helgen, men att vi får nycklarna på söndag, åh!! vi som har köpt kartonger och packat 9 kartonger! men det är gott att få det gjort så man kan städa i lugnet sen. vi ska nog åka lite spårvagn med lite kartonger sen när vi fått nyckeln så får man lite inflyttningskänsla iaf.
Max har beställt bredband idag också, och fixat med tv:n, så allt är klart när vi flyttar in.
nu måste jag äta något för man glömmer bort mat när man packar hela tiden.

imorgon har vi i gruppen redovisning! lite jobbigt..
men på kvällen ska vi till ahmed och spela gituar hero och det gulliga spelet, yes!
hejhej

nu är det klart!

nu är allt klart!! idag kom det en snubbe och skrev på direkt och de godkände det på chalmers. fint jobbat maxen!! :) så nu behöver vi inte betala dubbelhyror vilket känns underbart! nu kan vi köpa lite andra nödvända saker för de pengarna istället.
Hoppas det blir så nu att vi får flytta in i helgen. somsagt!

nu sitter jag o tittar på inredningssidor och vill ha allt möjligt.

annars idag har vi i gruppen suttit i skolan o gjort arbetet. det gick bra men det var så mycket att sammanställa och arbetet fick inte vara för stort så det var lite krångligt att fixa till, men till slut blev det nog bra.
sen gick jag till länsförsäkringar för mitt kort har slutat fungera. sen mötte jag upp med max o vi käkade soppa i saluhallen o så köpte vi flyttkartonger, mopp på clas ohlson, o mat på hemköp. vi tyckte vi skulle fira att allt är klart med fläskfilé ikväll, och godis. vi kom på att vi har hittat på många anledningar till att fira massa småsaker på senaste tiden.. inte bra. men nu var det ju en stor grej (tycker vi) så nu är det tillåtet. men om det händer för mycket (flera gånger i veckan) så kan man ju undra vad man egentligen är ute efter, själva firandet eller godiset.

hej hopp nu ska jag se trailers.



hoppas hoppas!

nu sitter jag o skriver om kärlkramp. vi har ett grupparbete vi ska göra som ska redovisas på torsdag. pirrigt men det är roligt för jag kom i en bra grupp iaf.
max är nere o handlar lite, vi ska käka kyckling och couscous.
sen kommer en engelsktalande snubbe hit som vi hoppas vill ta över vår lägenhet de två uppsägningsmånaderna vi tyvärr har på den vi bor i nu. hoppas hoppas! för då ska vi köpa en platt-tv, jiho! och så hoppas jag pengarna räcker till lite andra saker.

annars har det inte hänt något speciellt. jag jobbade igår vilket var roligt, men jag var så trött. och så händer det så mycket på jobbet när man inte varit där på några veckor så det känns som första två timmarna går ut på att lära sig allt igen.

det blev kort men nu kommer snart maxen hem o då ska vi laga mat och vänta på killen.
hejhopp!


värmland

nu vistas jag hos mamma och pappa i de värmländska skogarna,det är mysigt. maxen följde också med hit så det är fint.
idag har vi varit hos min syster o käkat tårta. erik fick en sen födelsedagspresent, han har ju blivit så stor nu, 7 år redan! vi köpte modellera till honom och saker som man kunde ha till leran för att forma den. han verkade bli glad.

sen åkte vi hem hit till skogen och jag har precis tänt i spisen, det var djävulskt kallt här innan.
snart är det på spåret och då är ju några andra favoriter med (förutom förra veckans idol: johan wester), fredrik och filip. hejja!

imorgon åker vi hem till göteborg redan, tiden går ju så fort när man är här vilket är jätte tråkigt.. men jag ska ju jobba på söndag så det är bäst att åka hem.

nu ska det ätas och laddas!

inredning



nu har jag kollat en jätte snabbis på 5 min vad jag skulle vilja ha från ikea.
det svarta bordet ska vi få av mamma eftersom hon inte behöver det längre jiho.
jag är kass på inredning men lite fina saker hittade jag allt.

lägenhet!

klockan sex idag skrev jag o max på ett kontrakt på en jätte fin lägenhet som ligger uppe vid wavriskyplatsen, åh den är så fin. och så finns det diskmaskin, och nyrenoverat kök, och golvet är fint. och så är det walk in closet, jätte bra ju! fick nästan lite sex and the city känsla hihi. vi kanske får flytta in i lägenheten redan till nästa helg, spännande! vi ska ta max lilla ölvagn och gå med lite grejer då tänkte vi, vi orkar inte riktigt vänta till sista helgen i januari.

annars idag har jag varit i skolan en sväng, sen stack jag hem o åt kycklingsallad. sen begav jag mig till sahlgrenska på studiebesök på blodcentralen, det var intressant att kika in i labbet och så.
sen kom ellen och jocke till oss och jag klippte jockes hår. sen drack vi kaffe och var nervösa inför kontraktskrivandet.

maxen åkte till david för ett tag sen o kollar film och jag sitter här hemma och ska egentligen plugga till mini cell provet som vi har imorgon, men just nu tog jag en paus. måste nog ta mig en kopp kaffe om jag ska orka plugga mer känner jag. men jag hoppas att det går bra.

imorgon ska vi åka till värmland. pappa får komma hem med oss till vi åker hem på lördag det ska bli jätte roligt. det är så skönt när han är hemma. och så ska vi inviga mor o fars nya platt-tv och äta varma smörgåsar. resten av dagarna ska vi nog gå runt i skogen och mysa framför diabilder.

nej nu blir det disk, kaffe och studerande.
hejhej

spårvagn

godkväll och hej
nu har vi precis ätit pizza och är proppmätta i o m att vi inte ätit så mycket de senaste dagarna.

idag har vi varit med bilen till jocke och ellen igen, drack lite kaffe och de hade fått det väldigt fint i lägenheten. sen fick vi skjuts av max föräldrar till sf bio och så hoppade vi på spårvagnen hem där.
när vi kom hem käkade vi lite och sökte lägenheter på blocket och så. vi hoppas på större snart! vill vill vill!

ikea och hamlet 2

har kikat på hamlet 2, den var rolig.

idag steg vi upp och då begav vi oss till apoteket för huvudvärkstabeltter och nässpray, max känner sig fortfarande krasslig. :(
sen när vi kom hem så åkte jag strax efter till munkebäckstorget så följde jag med ellen och jocke till ikea o handlade lite prylar. de skulle köpa tv bänk och hylla till sin jätte fina lägenhet som de nyss flyttat in i. jag och max blev så avundsjuka så nu har vi bestämt att vi måste INTENSIVT säka lägenhet så vi kan få något större! :)
sen kom max efter en stund och då fick vi chili con carne som max föräldrar hade med sig. vi åt också toblerone och äppelkaka och jag hjälpte till och sätta ihop tv-bänken.
sen fick vi låna max föräldrars bil hem, det var mysigt att åka runt stan nu på kvällen.

nu blir det godnatt, godnatt!


Steve coogan är rolig. där är han jesus

på spåret

vi har nyss ätit lite sparris soppa och kollat på på spåret, det är trevligt o kika på. vår idol är johan wester, han är så smart och bra.

jag har handlat på stora willys idag. kände mig ganska pigg så jag stack iväg o köpte mat för 500 riksdaler. men jag var slut när jag kom hem så det kanske inte var det bästa att anstränga sig när man precis blivit kryare.
imorgon kommer nog edit (max föräldrars hund) o hälsar på. max syster och hennes kille ska flytta hit till göteborg, det blir roligt!



idolen. vi gillar honom.

glasögon

igår och idag var jag hemma från skolan, jag har varit lite sjuk, men idag känns det lite bättre. max är fortfarande sjuk och det är tråkigt. vill bara att vi kan bli friska så man orkar göra någonting.
vi skulle ju äta med emma o erik på lokal idag men det blir inget. hade verkligen sett fram emot o äta från den nya menyn och dricka vin och mingla innan restaurangbesöket. men det får bli någon annan gång. nästa vecka?

jag hade tänkt ta en liten promenad idag, det är så härligt väder. synd att snön inte är kvar. var iofs bara blask.

igår hade jag en synundersökningstid, så jag var tvungen att gå dit fast jag kände mig dålig. min syn hade försämrats lite men inte mycket, så jag köpte ett par glasögon som jag får om ett par veckor. dom ser ungefär ut såhär:



var lite osäker men jag får lita på de i affären.
nästa vecka ska jag på linsundersökning också.

nu ska jag ordna lite här hemma och kolla till mannen.

har grejat lite

ja nu har jag grejat lite med min blogg.
jag bloggade ju två gånger i somras men så orkade jag inte mer för bloggen var så ful. men nu ser det lite bättre ut.

idag har jag börjat skolan, det kändes lite tungt. och imorgon ska vi ha brandövning och fredag el-utbildning. skit tråkigt. det var roligare när man var liten när man var lite halvt pyroman (tyckte om att tända tändstickor) men nu har man sett det så många gånger så nu vet jag faktiskt hur man gör när man ska släcka en eld.

skulle egentligen ha hängt med anki idag men det krockade så vi får ta spelkväll någon annan dag istället. både jag o max är lite krassliga så jag vet inte om jag orkar göra någonting ändå. känns surt när man väl har börjat träna igen.

jag ska börja göra massa listor igen som jag alltid gjorde förr. lite som naiv.super killen.
idag vill jag:
äta pizza (måste stå fast vid nyttighetsveckorna)
ha en glödlampa
dricka en stor chailatte
ha större lägenhet
ha hela six feet under serien
äta typ en stor godisnapp (varning!)
ha pengar
att min last.fm spellista ska komma upp i minst 20 000 lyssningar (omöjligt)


dock var det ett mvg i kursen människan socialt och kulturellt som jag ville ha imorse, som jag också fick, hurra!



man skulle ju vilja hänga där själv. så fin

RSS 2.0