Värme

Hemma från Tranås. Så trist! Längtan efter Max är stor. Knip i magen, mår illa, kan knappt äta (värmen är väl en stor anledning till det men eftersom jag saknar Max så himla mycket så blir det bara värre). Men jag menar inte att klaga, det hade bara varit så himla fint om man hade riktig semester tillsammans med sin karl, en bil så man kunde roadtrippa tillsammans och ha det gott.
Helgen har varit bra. I fredags lagade jag till en treättersmiddag till Maxen skulle komma hem. Det blev gott. Sen var det lite saker efter trerätters så det blev väl fyra. Var typ lyckligast i världen. Sen i lördags åkte vi till Särö och solade på klipporna. Hur gött som helst. Max hade lånat hans föräldrars bil också så vi kunde åka var som helst.
På eftermiddagen kokade vi ihop en sallad, slängde ner lite god kall dricka och stack ner till Slottsskogen. Där spelade vi brännboll och det var skit kul. Dagen efter hade vi det väl inte allt för roligt, kunde knappt röra oss, träningsvärken tog vid. Det var nog den värsta träningsvärken jag någonsin haft (riktigt otränad), ben armar mage rygg allt. Och några skrapsår här och där (gjorde en riktig baseboll glidare längs gräset, och ett skärsår vid höften av en vass gren efter att jag skulle kissa i skogen).
Vi blev lite ledsna här hemma på eftermiddagen på söndagen, så jag bestämde mig för att åka med till Tranås eftersom jag ändå var ledig på måndagen. Så fint! Max jobbade igår men bara förmiddag så det var lätt värt att följa med.
Förmiddagen igår spenderades i Max föräldrars stuga med Max föräldrar. Satt och läste i tre timmar utan att röra mig vilket resulterade i att jag brände mig, rätt hårt. Så träningsvärk plus solbränna var ingen stor hit. Men färg blev det. Sen kom Max till stugan och då käkade vi piroger och läste i några timmar till, men i skuggan då.
Skulle åkt hem, men med frossa och all annan värk stannade jag kvar. Missade lektionen idag men imorgon bär det åt till skolan igen.
Tjat tjat tjat. Har lite bråttom för jag ska ner och möta JILL som kommer och hälsar på. Hon ska sova här till imorgon och vi får väl se vad som händer ikväll, ska bli kuuuul! Har inte träffat henne på ett år nu kom jag fram till.

Jag har lånat massa böcker också från Tranås. Har fastnat och hoppas jag kommer ligga fastklistrad framför böcker hela sommaren. När man väl börjar läsa vill man inte göra något annat. Det är fint.

Nu ska jag ut!
Hej

Tranås here i come

Nu när jag inte skrivit så mycket på senaste tiden har jag tappat lite av de få läsare jag hade innan. bloggen har väl kanske inte varit en höjdare ändå men jag vet inte.

Har haft fullt upp idag. Det började redan inatt då jag vaknade ur en skit läskig mardröm jag hade. Den var om madonna, kan knappt skriva det för att det var så äckligt. men hon rökte i alla fall här i lägenheten, vit i ansiktet och ihåliga ögon och sprang runt här. det sista var att jag sprang typ och ropade madonna och kom till köket där det var svart och där stod hon och tillslut skrek hon typ, kommer inte ihåg, och lyste upp sitt läskiga ansikte med cigaretten en cm från mitt ansikte. Sen vaknade jag. Fy skjutton. känner mig lite små töntig men usch. Det slutade med att jag tände några lampor i lägenheten och la mig med filt och kuddar framför tvn som fick stå på hela natten. Somnade väl någon halvtimma efter och vaknade av klockan.
SÅ. minus minus MINUS att Max inte är hemma - åtta veckor kvar.
Jag måste verkligen lära mig att börja sova ensam. Jag har ju gjort det innan, bodde ju t o m i en större lägenhet själv i Umeå i nått år + bott i ett stort kollektiv och varit ensam ofta i ett skumt område vid vårväderstorget. varför kan jag inte lägga ner!

Ja ja gick upp, skola till tolv, lunch med Sandra och Susanna! Drog med Sandra på några ärenden på stan. Hem vid tre, jobb fem, slutade nio, snack med mamma, hem, ätit mat, dammat, städat och nu sitter jag här.

Imorgon åker jag till Tranås jiho! längtar så jag blir tokig. Ska bli så trevligt o fira midsommar!






Fraktur

Sitter och skriver om frakturer. Vill ha arbetet klart så jag kan lägga skolan åt sidan hela midsommarhelgen. Det kommer nog gå bra.
De ringde nyss från vasahemmet och ville att någon skulle jobba extra idag, 17-20.30. En bra tid tycker jag eftersom jag egentligen inte har tid med något annat än att tvätta, städa och göra arbete. Imorgon ska jag jobba efter skolan, samma tid men en halvtimma till. Det är gött att jobba när man vet att man får lite extra cash till NY-resan och när man ändå är ensam hemma. Det var aptrist igår kväll, fanns ingenting o se på tv, ingen blogg som uppdaterades, ingen mat hemma. jag var svin trött men ville inte lägga mig, la mig ändå och somnade rätt snabbt och var nöjd när klockan ringde imorse av att jag inte hade vaknat på hela natten.

Innan hade jag gjort iordning tvättpåsen och sprang ut för att börja tvätta i källaren men då har ju Max tvättnyckeln med sig till Tranås så nu får jag handtvätta istället. Det känns liksom inte som tvätten blir lika ren om man ska handtvätta den plus att jag måste göra det i flera omgångar.

Känns att jag måste hitta någon fin midsommarklänning. Har egentligen inte råd men jag kollade csn nyss och såg att jag skulle få 2000 mer än vad jag hade tänkt mig så det kanske kan bli något litet.

Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande och lyssna på yeah yeah yeahs.


soliga måndag

Det tar ett tag för mig att skriva, har inte haft så mycket o berätta egentligen. MEN. nu kommer jag väl blogga lite mer för nu har Max påbörjat sitt sommarjobb i Tranås, vilket betyder att jag är ensam i gbg i åtta veckor. Min första natt ensam i lägenheten från igår och det gick väl sådär o sova. Tyckte det knakade överallt i lägenheten inatt men med täcket över huvudet med kuddar längs sängkanten så gick det väl bra. byggde typ en mur av kuddar så jag fick en minimal plats att sova på, ja hur kommer det gå i sommar tänkte jag.. då fick jag nog, skärpte till mig ni vet, sen sov jag.

Första skoldagen idag efter praktiken. kändes rätt gott att komma tillbaka i morse men sen fick vi uppgifter och då kändes det tungt igen så jag är redan lite halv less. samtidigt kommer vi bara gå på onsdag i skolan den här veckan, mjukstart, så det känns rätt ok ändå.
Efter skolan åkte jag färjan med Cissi, det var härligt. Den varade bara i typ 4 min men det var fint o sitta på bryggan och vänta också. Ska nog försöka laga min cykel någon dag så jag kan åka med den istället till järntorget och åka med färjan.

Imorgon är jag lediiig. Gött. Ska städa tänkte jag, ta en morgonpromenix och se om Annika vill hitta på något.
Jag saknar Max så mycket. Det är precis då han kommit till Tranås som vi båda fattar att han ska vara borta så länge. Vi kommer iofs träffas minst varannan vecka men det är så tråååkigt. Jag spricker utan karl.

Har suttit framför the city på mtv. har fastnat! men nu är det slut. vet inte när andra säsongen börjar. spännande!
Nee nu ska jag byta om för jag och Annika ska ta en springtur i botaniska trädgården.
Tjo!



kalender



en gammal men en sån vill jag ha.

Studenten

Ledig idag efter en hel helg med praktik på sahlgrenska. Det var helt ok att jobba, men det blir lite halv tråkigt när det inte är så mycket o göra. Men vi gjorde pasta sallad, käkade jordgubbar med glass och bakade jätte goda havrechokladgrejs. Ska våga och fråga nästa vecka om det finns någon chans att kanske få jobb där senare, hade varit great! För det är stor skillnad på äldreboenden och sjukhus, det händer så mycket mer på praktiken. Iofs rätt många olika, konstiga och svåra ord som jag inte fattar ibland men det lär man sig väl så småningom, har lärt mig rätt mycket på den tiden jag varit där.
Imorgon börjar jag igen, tre dagar sen är det heeeelg. ÅH. Det blir bra.

Idag har jag träffat Cissi, det var mycket trevligt! Vi käkade nudlar med kyckling och jordnötssås och kulglass, kikade runt efter flipflop skor men hittade inte så mycket. Svängde in på indiska med förhoppningen om att de fina sandalerna skulle finnas kvar men det gjorde de såklart inte. 200 spänn bara. tråkigt.
Många studentlastbilar som åker runt i hela stan. Jag måste nästan titta bort för jag tycker det är så pinsamt. Jag vet inte varför men det påminns bara nog så mycket om min egen student där man skrek FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEEEEEEN FY FAN VAD VI ÄR BRAAAAAAAAAAA kanske 500 gånger, hängde med armar och ben utanför lastbilen med en champagneflaska i handen. Fy vad pinsamt! Men kul var det ju.

I helgen jobbade jag ju men i lördags stack vi till sara och jonas. De hade en jätte fin lägenhet, sen kom emma och erik, johan och hanna och så grillade vi och satt ute till halv tolv, varmt och härligt! Maten var så god!

Åh i helgen fick jag också en jätte fin sak av Max, en way out west biljett! Usch jag skäms nästan för den kostar ju så mycket men åh vad glad jag blev! Och vilken super karl jag har! Massa massa massa kärlek till dig <3<3<3!
<3 dig dig dig.
Har tyckt det varit så tråkigt o inte ha råd o gå på festivalen med tanke på NY resan, men nu har jag ännu en sak att se fram emot!

Nu ska jag pussa på mitt lyckorus ett tag sen ska jag äta kladdkaka. Tjo!

RSS 2.0