IMOGEN HEAP

Idag är jag ledig, det behövdes. Hela den här helgen har varit tokig på jobbet, tror inte jag har sprungit så mycket i trapporna som denna. Är så trött trött trött så jag skulle lika gärna kunna ligga i 5 timmar till, men känns så tråkigt att inte känna av en ledig dag, så jag gick iaf upp vid halv tio!

Idag efter Max slutat ska vi till Ikea och handla! Ska försöka hitta tapeter på coop också. Behöver förvaringssaker för när jag har rensat här hemma har vi tusen pennor där, en miljon tändare där, oanvända batterier som är utspridda, ja allt sånt där småplock som man egentligen vill slänga bara för att bli av med men som vi antagligen behöver sen. så smålådor får det bl.a. bli idag.

Åh lyssnar på imogen heap igen! Goodnight And Goo är så så nostalgisk och fin.

VIDEO

200 KR

Varit nere på stan och köpt en kräm för 200 kr. Är så trött på att det är massa prickar i ansiktet som aldrig lyckas gå bort av de andra krämerna jag använt. För ett tag sen fick jag prover av min arbetskompis som verkade vara rätt bra, prickarna försvann inte men dom blev typ lite ljusare. Nu har jag inte använt den på några dagar och då har jag helt plötsligt fått massa röda prickar i ansiktet igen, så jag antar att den är bra.

I morse när jag vaknade fick jag en smått panikkänsla, blev grinig och visste inte vad jag ville göra. Allt det här med flytten, typ, när ska vi flytta? om två, tre veckor? när ska man packa allt? hur ska det gå med dubbelhyrorna? mer utgifter? jobbet, vad ska jag göra när mitt vick gått ut? pensionen, måste jag börja spara nu? kommunal har inte hört av sig, är jag med i a-kassan eller har något blivit fel? jobbet, pallar jag att ha det ansvar man egentligen har där, och hela schemat? göteborgsvarvet, 2,1 mil, hur lång tid kommer det ta innan jag är i form? (det är dock kul att ha ett mål!) snus, kommer jag någonsin kunna sluta?
Men fast jag tänker en hel del och förstorar upp saker är jag himla super nöjd och glad ändå!

Nu ska jag packa lite sen blir det förfest hos Moa och Johannes innan svanen, ska bli himla fint!
ciao

FREAKS AND GEEKS

Åh vi tittar jätte mycket på en serie som heter Freaks and geeks nu, det är så braaaa!!
En rolig episod är när de ska klä ut sig inför halloween hihi, här är ett klipp!
http://www.youtube.com/watch?v=1Ulr6K6qqlI
Just nu vill jag bara flytta. tapetsera, måla och sen flytta. Den här lägenheten känns inte lika kul längre. Skulle iofs inte känt så om vi inte haft en annan lägenhet.
Nu blir det halv åtta hos mig!

DYRA TAPETER

Igår kväll när jag lagt mig så halvsomnade jag tre gånger och drömde tre olika drömmer under 5 min. Det var så läskigt så när jag liksom var halvvaken så försökte jag säga någonting och det slutade med att jag gnydde typ och viskade hjälp eller nåt har max berättat. och så försökte jag röra mig men så var det som att armarna och benen sov, jätte tunga, så jag orkade inte lyfta dom. På samma gång är det väldigt gott att vara så trött som när man vaknar en kort sekund och somnar lika snabbt igen, men det var jobbigt när jag skulle drömma så konstigt hela tiden.
Idag har jag hängt med bästa annika, det var på tiden. Hon har ju varit i Asien under 3 månader, vandrat och haft sig så jag blev riktigt avundsjuk. Vi gick ända från Guldheden till vår nya lägenhet på vågmästareplatsen, kallt och blåsigt. sen åkte vi till linné och käkade sen lunch på cafe de lerche. Åh så god soppa.
Nu är jag hemkommen och ligger i sängen med filt och kikar på massa inredningssidor. Får aldrig nog fast jag innerst inne vet att sidorna inte uppdateras mer än en gång i veckan kanske, vilket betyder att jag tittar helt i onödan. Förbannat tråkigt att stinghyllor ska vara så jäkla dyra, och att tapeter ska kosta en förmögenhet. Om vi vill ha de tapeterna som vi kikat på kommer bara vardagsrummet kosta drygt 2000 spänn. måste ju finnas en annan tapet som ser likadan ut men är billigare?
Ikväll kommer Ellen och Jocke hit och ska hänga. Hoppas de går med på att kika på stjärnorna på slottet.
puss

NY LÄGENHET

Tänk! Vi har ett förstahandskontrakt nu! kan inte fatta det än. Det började med att vi i söndags morse började prata om (som vi gjort en hel del tidigare) att vi alltid måste vara försiktiga med allt i vår nuvarande lägenhet, rädda för att någonting ska gå sönder, om matrester råkar hamna på golvet och swiss blir det fläckar etc etc. Känns lite töntigt att man ska vara så petig med allt och jag har märkt på mig själv hur irriterad jag blir allt oftare om det kanske bara är lite stökigt här hemma, vilket jag aldrig har varit innan. Jo det är klart att man vill ha städat men har inte brytt mig så mycket om kläder ligger där eller om sängen inte är bäddad osv. Nu får vi något större! och det är där jag trivs bäst och då får vi stöka till det lite mer (om vi nu vill det).
i alla fall... så efter att vi pratat om det så gick jag in på blocket, hittade två annonser ute och skickade två korta mail till dom. vi blev medlemmar på en fastighetssida också för 90 spänn för att få se alla privata ägare i stan, och ändrade profilen på boplats. De där annonserna som jag skrev till på blocket hade varit ute i 5 dagar och tänker att det inte är så troligt att de finns kvar. Klockan åtta ringer det en kille som svarar på annonsen, ber oss komma på visning klockan elva dagen därpå. Blir lycklig. Max kan inte följa med men David erbjuder sig att följa med som stöd och det tycker jag var bra! Dagen därpå går vi o kollar, så himla fin lägenhet, gräsliga tapeter men ack så tjusig. börjar redan planera möbleringen när jag går därifrån. En annan tjej var också där o kollade, jag trodde hon skulle få den då hon tydligen kände den här snubben, men nej! klockan halv nio på kvällen ringer han o säger att vi gärna får lägenheten! och nu klockan två hämtade vi nycklarna och skrev kontrakt. Två dagar gick det. Ibland har man tur.

Gud vad tråkigt egentligen att jag har skrivit hur vi fått kontaktet som en enda stor berättelse. Men jag måste få ur mig det för 50e gången ungefär. har berättat det för så många men har inte tröttnat än. Tycker bara det är så tokigt allting.

Så nu vet jag inte när vi kommer flytta då vi har den här lägenheten i 3 månader till, men hoppas på inom kort i alla fall. bara lite tapetsering och såna grejer sen smäller det!

NERVÖS

ÄR SÅ NERVÖS SÅ JAG DÖR. Nästan lite sån där pirr som man har när man är nykär. Jag kan inte äta, går runt och städar, jag tittar på om en sida har uppdaterats var femte minut och jag vill bara att telefonen ska ringa. Ska inte ha några förhoppningar, men det blir ju så ändå! Åh. Ok. Blir det inte som man vill dör vi inte, det är inte hela världen.

Nu ska jag åka iväg till jobbet.
RING RING RING!
Håll tummarna! (ni som inte vet vad jag snackar om får reda på det ikväll. tänker så kontigt så jag vill inte säga för mycket, inbillar mig att det inte kommer gå då)

PUSS

TRETTON

Idag är jag ledig och så snöar det vilket är härligt. skulle åkt o tränat nu vid tolv men jag har sån djävulsk träningsvärk i magen efter i måndags så jag får kanske vänta till ikväll eller imorgon.

har inget att skriva. MEN jag kan visa upp den nya kjolen jag sytt av ett tyg jag hade över från när jag gjorde en klänning!



Nu ska jag spela galaxy!

EMPIRE STATE OF MIND

Jag lyssnar snart sönder Jay z fest alicia keys, empire state of mind ÅÅÅÅH den är så BRA! Jag vill till New york och jag vill dansa dansa dansa dansa!

Idag har jag städat ut julen, uh vad gött det är. Inte massa barr och rött, blev lite trött på det.
NEEEEEW YOOOOOOORRRRRRRKKKK.
VILL! DIT!

LÄNK!
http://www.youtube.com/watch?v=0UjsXo9l6I8

TRÖTT

Trött på att jobba heldagar, är så trött på att jag inte tränar, trött på att jag inte har tid med saker jag vill ha tid med, trött på strul på jobbet, trött på nyårslöften, trött på godis, trött på att jag tänker för mycket, trött på schemat, trött på tanter, trött på skorna som blir svinkalla, trött på anpassning, trött på räkningar, trött på osäkerhet, trött på jobbiga samtal. TRÖTT PÅ ATT VARA TRÖTT! Men NU börjar det nya året jiho kommer nog bli bra, det känner jag på mig. Dock har 2009 också varit ett bra år men inser hur jobbigt det är att jobba så mycket, tror inte jag klarar av att ha ett heltidsjobb, eller så har jag inte valt rätt inriktning. Jag har vetat att jag inte kommer jobba med det här resten av livet, det går bara inte. Efter mitt vikariat ska jag börja plugga igen! tror jag bestämt mig till vad, weho! Nu tillbaka till jobb.

RSS 2.0