HELG I ALL ÄRO

Nu skriver jag igen. Har haft så mycket att göra på sistone så har inte riktigt tänkt på bloggen.
Idag är jag ledig. Det regnar ute vilket jag är fruktansvärt trött på. Skulle kunna göra massa saker här inne men då smyger sig latheten fram så det slutar oftast med att jag bara ligger i soffan och spelar tetris. Ändring!
Jag köpte mig en mac book pro förra veckan! Åh så fint. får den dock inte fören nästa vecka någon gång.

I helgen har det varit jobb, myskväll med film och en väldigt trevlig fest! Jag har inte dansat på väldigt länge men det fick vi göra i lördags. Lite the roots sattes på i högsta volym, börjar nästan gråta varje gång då det påminner så mycket om New York. ÅÅåååååh. Kommer nog aldrig se en lika bra konsert som den. Skäms nästan att jag råkade somna i slutet av den, en konstig känsla det där att man typ kan slockna när det är så hög musik, alla skriker och allt ljus. Jag kämpade så för att hålla mig vaken haha. skumt.

Vill hitta pork!? alltså virgils pork.

Städa undan sen göra något kreativt.
HEJ

2 M TYG

Ledig idag. regn hela dagen verkar det som, fy vad trist.
har fortfarande lite ont i armen, halva jobbet klagade på igår att de hade frossat på natten och inte kunnat sätta på sig kläderna själva, skumt att det kan bli så. men nu känns det bättre i alla fall.

Är så jäkla stolt över Emma som skrivit en skit bra artikel HÄR kan ni läsa den! Det handlar om hur företagen utnyttjar bemanningsföretag och timanställning etc. Håller helt med!

Idag var jag ut i regnet och köpte tyg igen, 300 spänn fattigare men får hoppas att det går vägen även den här gången.

HEJ

SVININFLUENSA

Snart jobb.
Jag har tagit vaccin idag, det gör faktiskt ganska ont i armen nu. Eller det känns som att den är tyngre, liksom slapp och musklerna spänner sig. hoppas det inte blir värre.

Hej sålänge

TEATERSPORT ÄR BÄST

Hejhopp. Har haft en fin helg med fullspäckat schema! När jag slutade jobbet i fredags var det bara att bege sig hemåt snabbt för att få i sig lite sushi och sen åka iväg på teatersport. Det var jätte roligt! Efter teatersporten gick emma jag erik och joel till Istället och drack vin/öl. Vi satt ute under värmegrejer, fiiint.

Igår kom min syster och hennes kille till Göteborg! Jag stack ner vid tolv och fikade med dem en lång stund, sen tog det inte lång tid tills Maxen också var med och vi gick till avenyn och åt pizza. Kvällen spenderades här hemma med min syster på besök (då hennes kille var ute med gamla vänner) vi kikade på 1½ film, käkade brieost mackor och massvis med godis.
Idag blev det frölunda torg, det är rätt fint där faktiskt! Gltt o se något annat än nordstan, behöver inte trängas så mycket.

Imorgon ska jag ta influensasprutan. Rädd att jag kommer bli dålig. tvi tvi


Emma är finast! Pressbild, visst!? :)


Erik på Istället!


Joel!


sura


Förvånade


galna haha


mysiga


fundersamma?

Nu ska vi göra hasselbackspotatis och lax!

MAKEUPSTUDION

hey ho
Nu har jag kommit hem från makeupstudion i jazzhuset. Har blivit sminkad av min arbetskamrat emelie och hon var grym! Hon gjorde fyra sminkningar på mig. Den första var en man-catwalk makeup, vilket var rätt kul för jag såg ut som en kille i ansiktet (läskigt), sen gjode emelie en egen grej av själva man-catwalk makeupen, typ massa stänk i ansiktet och ett stort märke runt ögat. Den tredje sminkningen var en dam-trend, där de skulle sminka extrema fantasisaker typ, och då målade hon med jätte mycket rosa, lösögonfransar och massa svart runt ögonen, men det blev jätte fint! Den fjärde fick jag välja själv hur jag ville ha, och jag kan ju ingenting om smink men har alltid velat se hur jag ser ut i "sotade ögon", så det fick jag!

Så här blev det!



Det känns så konstigt att se mig själv i smink.. ska bannemig köpa någon rolig så jag inte ser likadan ut hela hela tiden.

Nu måste jag tyvärr tvätta bort det och snart lägga mig :/ känns aptrist.
Imorgon blir det jobb, teatersport och öl!

JAG HAR SYTT EN KJOL

I did it! Jag fick ihop en kjol av ett av tygerna jag köpte på gårda textil idag, känner mig väldigt kreativ.
Utan mall och allting! Fick väl lite inspiration av andra kjolar som finns ute på marknaden nu men ändå! Det känns ju ändå kul o kunnat sy en kjol som man vill ha men som man inte behöver betala så mycket för! (100 kr kostade den ungefär)




och dragkedja!

Nu ska jag ner till fjäderborgen och sen möta upp Emma för lite 25% rabatt på whyred + fika!

TYG ÄR DYRT

Ledig idag!
Igår var vi hos Ellen och Jocke, blev bjudna på tacos och cashewnötter, det blev två glas rött och choklad på det, mysigt! E & J fick spela little big planet för första gången och det var roligt! önskade att det kom ett till little big.. så man fick se lite fler nya banor!







Vid halv tolv for vi hem och då mådde jag jätte illa av alla nötter jag lyckats stoppa i mig. Jag vet inte vad det är med mig ibland, jag bara äter äter och äter, liksom som att det är min sista måltid. och det är ju lite halvtaskigt av mig att äta som en gris framför andra, äter upp allt innan någon annan hinner ta något.

Idag har jag varit på stan på gårda textil och köpt tyger för 400 spänn. Vad det blir får ni se om några veckor kanske, är inte så hajj på att sy.

Ikväll blir det att köpa fjäderborgen-kort och därefter Emma-häng!

OLE DOLE DOFF

Fy vilket väder det är ute.

Snart ska vi sticka iväg till Ellen och Jocke o fira Jockes födelsedag som egentligen var förra veckan, ska bli festligt! Dom bor riktigt fint nu faktiskt, vill också ha en trea.

En rolig sak är att jag ska få bli sminkad på torsdag! En arbetskamrat Emelie som går på make up skola vid sidan om frågade om jag ville vara försöksperson. Ska bli spännande för jag har aldrig riktigt vågat att använda för mycket smink, känns inte som att jag passar i det, eller så är det jag som inte alls vet hur man gör. Undrar vad temat kommer bli, alldagligt? maskerad? blod/sår? fest? kul iaf! har velat veta hur man gör smokey eyes (?) typ, har försökt men det ser mest ut som att jag är trött eller ser drogad ut.

Nej nu ska jag göra iordning mig.


HEJ

Helo.
Idag slutade jag tidigt, skulle egentligen gå till stan efter jobbet men vågade inte riktigt för att jag blöder så mycket näsblod. Var rädd hela vägen hem på spårvagnen att det skulle börja rinna när som helst. Ska ringa till vårdcentralen imorgon och höra vad man måste göra, kan ju inte hålla på sådär.

Ikväll vill jag ta en promenad i kylan fast jag är förkyld, det är så mysigt.

Har inte så mycket att skriva
Saknar mitt ljusa korta hår som jag hade när jag bodde i umeå


och svinto förstås <3 hihi han syns knappt en det är den där lilla bullen på axeln.

DET DÄR MED NÄSBLOD

Tio timmars arbetsdag avklarad! Det har gått rätt bra förutom att jag har blött näsblod flera gånger idag, och det vill inte sluta! direkt jag snyter mig forsar det, fy. Blir typ rädd att det är någonting konstigt. När jag kom hem nu tog jag en liten chokladbit från kylskåpet och kände ingen smak, det var nog det äckligaste jag ätit. Tänk vad hemskt att inte kunna känna hur det man äter smakar, åh om det inte är tillbaka till imorgon måste jag ringa vårdcentralen.
Okej nog om att jag är sjuk och blöder.
Och nu kände jag tranbärssmaken från c-vitamin brustabletten, hurra!! Gött.

Jag hade två timmars rast idag vilket spenderades på stan med Max. Vi käkade lunch på åhlens och jag tog kyckling med potatisgratäng (vilket jag tror var köpt, sån där god potatisgratäng som finns i påsar i affären). Sen gick vi in till mac butiken och kollade in datorer. Max vill ha den största, jag den minsta.

Har längtat lite efter att jimmy choos kollektion ska komma till h&m, så nu gick jag in för att kolla lite vad det är som kommer att komma in där. Sen står det något konstigt att det kommer vara ett kösystem och att de 160 första kunderna kommer att få ett armband som det står ett klockslag på (då man får komma in och shoppa). Sen kommer man öppna resten 2 timmar efter. Jag vill ju inte stå i kö flera timmar innan det öppnar..

JAG HÄNGER PÅ VÅNING 6

Sitter på jobbet och har rast just nu. Började tre och redan ha rast känns lite ovärt, samtidigt som jag är helt slut efter den första timmen. När jag åkte hit med spårisen var det redan många som satt med systemet kassar och var peppade inför kvällens bravader. Åh, fast jag känner mig hur hängig som helst så vill jag inget annat än att sitta med fina vänner, ta något glas vin och tjöta, hade varit så himla gott och mysigt. Jag och en boende satt innan och pratade om mörkret ute och att det inte är så dumt ändå att det redan blir mörkt vid fyra, spec inte på helgen, och på julen! var vi överens om. Längtar till nästa helg! På fredagen vill jag göra något kul (någon som är på? JA!) och sen på lördagen kommer min syster maria till göteborg weii! Nu måste jag på en snabb rapport sen blir det kvällsfika. KAFFE!

GE MIG

Ok, ångrade att jag städade lite. blev sjukare känns det som. Och nu som jag har sagt till min chef att jag kommer att jobba i helgen, så, kurera mig återigen framför tvn.

Och nu har jag nästan bestämt mig, jag ska köpa en ny dator när min lön kommer. En Macbook pro. Den är så fin!
Bra saker för att skaffa en ny dator:

- Längre batteritid (tiden för min nuvarande dator ska vara 1½ timme, men den håller i kanske 15? plus att den verkar bli segare utan sladd)
- Trådlöst internet (behöver inte använda mitt dåliga teliabredband och heller inte en sladd till vårt hemmabredband, kan använda hemmabredbandet utan sladd!)
- Behöver inte betala 300 spänn för ett VÄRDELÖST bredband jag ändå inte använder.
- Mer minne (kan lägga in foton, installera mer program)
- Den är liten (nuvarande datorn är iofs ganska lagom men)
- Den väger lite (nuvarande är tung as hell)
- Den är vit (fiiint!)
- Jag kan se på filmer på den utan att det hakar upp sig
- Äpplet på framtidan slocknar när datorn vilar! (kanske inget plus men det är fint)
- Så fin grafik

Jag kan inte så mycket när det gäller det tekniska etc, men den har fått bra recensioner, många som har skrivit att det är den bästa bärbara datorn någonsin.


Nu blir det true blood!

BITTER DAG PÅ EGNAHEMSVÄGEN

Usch och fy för att vara sjuk. När man väl får feber och ont i halsen så förstår man hur jäkligt det är att vara sjuk. Just nu hade jag hellre varit på jobbet och serverat frukost och sen ta en stor sockerkaka till fikat klockan ett med pensionärerna. Uh så tråkigt det är att vara hemma. Det är dock fint när Max är hemma så man kan prata med någon, men just nu är han i skolan och jag har noll saker att sysselsätta mig med. Orkar inte göra något heller för den delen, är så trött på att bara ligga framför tvn och äta halstabletter. Gommen är alldeles skrynklig av alla tabletter. Och imorse vaknade jag av att jag blödde världens största näsblodflod någonsin, det kom t.o.m på kudden och på golvet när jag rusade ut till toaletten. Det var ur fel näsa också (brukar blöda näsblod rätt ofta ur den andra men jag vet att det är ett kärl som är brustet där) så jag antar att jag har järnbrist eller nåt. Tycker jag har ätit rätt bra fast jag varit sjuk, aptiten blir det aldrig fel på antagligen, vilket är rätt bra tror jag.
Ska tvinga mig till att städa undan lite här hemma idag, skiter i om jag är trött.

Jag har kommit på att jag har en tendens att vara osynlig för vissa ibland. Tror jag tagit upp det där i bloggen tidigare om en lärare en gång om jag inte minns fel, att jag liksom inte finns och de vet inte vem de sätter betyget på. Igår hände samma sak igen när jag ringde till jobbet för att sjukanmäla mig. Jag pratade med en sjuksköterska, som aldrig aldrig aldrig kommer ihåg mig, och hon tror att jag är ny där (fast att jag har jobbat där längre än vad hon själv har gjort). Jag sa "hej det här är kristin som ska jobba på våning fem idag, måste tyvärr sjukanmäla mig för att jag känner mig krasslig", jaha säger hon, krya på dig och glöm inte att ringa chefen sen. Okej säger jag och lägger mig igen. När jag kliver upp vid halv tolv så ser jag att vasahemmet har ringt igen vid halv tio, lyssnar av röstmeddelandet och så är det samma sköterska som jag sjukanmälde mig hos imorse som frågar om jag kan jobba från 15-20.30 idag (igår då). ÅH BLIR SÅ TRÖTT. Det händer ofta på jobbet också att sköterskan och jag har pratat med varandra klockan sju på morgonen när vi har rapport, och sen vid tre igen när nästa rapport är så undrar hon om jag börjar nu och ska jobba kväll. Hallå vi pratade ju imorse?! och så heter jag Kerstin, Kristina eller Katrin. HM.



sick-outfit


..läste igenom vad jag har skrivit, FÖRLÅT låter så himla bitter.

Tack alla fina (vänner pojkvän familj) som är så goa och underbara!!!



ONT I HALSEN

Jag har legat i soffan under två täcken raggsockor och huvtröja sedan jag kom hem från jobbet. Min hals sprängs snart och försöker dämpa det med glass och te. Jag skriver från telefonen nu, kul o pröva liksom. Måste bli frisk till imorgon, jobbigt med karensdagar.

KALLT I HAGA



Ikväll var jag och Max ute och gick. Det var kallt och mysigt. Pratade om att vi ska göra vår lägenhet till värsta julmyset (mest för min del kanske iom att jag och familia ska fira jul i vår lilla lägenhet utan julmat, vi ska dock ha det fint på kvällen med julgodis och klappar). Vissa fönster har redan julskyltat, åh längtar till julen!

Hej!


DITT BADRUM I MINA HÄNDER

Hello
Uh är glad att det är måndag, dock inte måndag kväll då det snart måste bli läggdags. tycker inte om att behöva lägga mig tidigt för att inte vara allt för trött imorgon.
Idag när jag var på jobbet så var det en tant som sa massa fina saker om mig, åh jag blev så glad! Det känns så fint att känna sig uppskattad och behövd, det gör liksom att jag vill gå till jobbet varje dag. Och det finaste var när hon sa att hon velat säga det så länge och att jag var så söt. blev så generad när jag stod i hennes badrum och moppade så jag städade det en gång till, typ: "NU SKA DITT BADRUM BLI DET FINASTE OCH DET GLITTRIGASTE PÅ HELA VASAHEMMET!". Ja så kände jag.
Sen var det en till tant som gjorde mig glad idag. Varje gång jag kommer in till henne så vinkar vi till varandra och skrattar lite, det är vår grej har jag fått för mig. Vid middagen sa jag till henne att jag snart ska gå hem och att vi ses på torsdag igen, "VA?! ses vi inte fören på torsdag?". haha så söt.

Helgen har varit fin! Max föräldrar var här och vi åt god mat från Johannebar och Lilla tavernan och Max fick finfina presenter! Vi var till Ellen och Jocke också en sväng och det var en jätte fin lägenhet de har hittat. Ett IKEA besök blev också av.


ut och äta middag


gituar hero


max är söt som godis


jag gillar att ta bilder på det jag äter/dricker, på lilla tavernan!



Och Max fina föräldrar!

Nu ska jag hänga med karln!
Imorgon ska jag köpa badmintonracket!



RSS 2.0