GBG IN MY HEART

Jag uppdaterar så sällan men känner att jag är sjukt trött ibland och jobbar och blabla. Jag ska bli bättre på att ta foton och skriva, det är kul o se tillbaka på det sen.
Är nyss hemkommen från affären, handlade rätt mycket på willys för är så trött på att inte ha några alternativ att välja mellan här hemma när det gäller lunch/middag (frukost), har en ingrediens som inte passar till en annan sak och då måste man ändå ner o köpa.
I tre dar i sträck har jag gått till jobbet, känner mig duktig! Har gått upp halv sex och vandrat iväg vid sex-tiden. Idag kände jag mig dock väldigt trött när jag var i mitten av götaälvbron, och så snöregnade det vilket inte var allt så roligt. sen gick jag tydligen ganska fort ändå fast jag var trött, hade tid över innan jag började och gick längst älven istället vid alla båtar, stannade, kikade på menyer, namnen på båtarna osv, sen var det sådär jätte mörkt och mysigt och jag var den enda (tror jag) som var där så gick runt och sjöng lite också.
<3 <3 <3 <3 <3 <3

VILL HA

Ibland blir jag lite galen på kameran. När man ser bilderna i kamera ser de bra ut, men sen när man lägger in dem i datorn så blir det inte sån bra skärpa. Så idag ska jag försöka hitta instruktionsboken och bannemig lägga ner tid på att lära mig precis alla inställningar!
Sen blir det till gamla lägenheten, städa och försöka reparera. Jag måste gå till lägenheten för att Max lånade mitt spårvagnskort. Rätt bra ändå. En anledning till att gå långpromenad liksom.

VILL HA HELG! FREDAG!

PUSS







VINTAGE

Vill ha massa pengar så jag kan köpa alla dessa vackra och underbara 50-talsprylar. Har precis blivit medlem på styleroom och vill så gärna ha det så som alla andra 50-talsfantaster har, typ massa stringhyllor, teak, fint porslin, affischer! Jag var inne på allposters förut och hittade jätte fina vintage planscher som jag vill ha i köket. när löningen kommer ska jag införskaffa mig en fin en, ska dock fråga mannen i huset först också.
Dagen har bestått av städ, willyshandel (snus och semlor), film och fiskgryta (som blev soppa).
Imorgon blir det gamla lägenheten, panik och ännu en ledig dag från jobbet.
HEJ 

TRIVS

STÄDA!
När jag är ledig, en grej som jag tänker på först är typ att jag ska städa. Skit tråkigt egentligen att man ska fortsätta jobba när man inte jobbar. Iofs är det en helt annan sak att få vara hemma och bara strosa runt och plocka lite, men ändå.
Igår tänkte jag att jag skulle ta en springtur i det fina vädret idag men det snöar ju bara, fy fan. Jag är trött på snön. Hade gärna åkt skidor, då hade det säkert varit mycket roligare men jag har inga skidor här, har inte frågat någon om vi ska åka, tycker tillslut att det blir så omständigt och skiter i det istället. Gud vad tråkigt.
Vi har fått iordning en hel del i lägenheten i alla fall, men det finns fortfarande kartonger som står här och skräpar och tavlor som ska sättas upp, hylla osv. Svårt när man inte har något vattenpass.
Vår tidigare hyresvärd hörde av sig idag också, frågade om vi hade flyttat och städat i lägenheten så att folk kan komma och titta på den. Förhoppningsvis behöver vi inte betala dubbelhyror de sista två månaderna vilket skulle underlätta så himla mycket. Så nu blir det att städa även där.
Idag blir det SEMLA!
I helgen vill jag göra något roligt.
puss

TÄNK VAD MYCKET MAN TÄNKER

Vilken jobbig natt jag haft. det känns inte som jag sovit en blund. var utan nässpray och har varit täppt hela natten, och när jag väl somnat har jag vaknat efter någon minut igen av min egen snark. Max stackarn kunde inte heller sova pga att jag gjorde så så han la sig i vardagsrummet tillslut. Men hjälte som han är gick han till apoteket imorse och köpte panodil och nässpray så nu kan jag andas igen.
Har fruktansvärd ångest för att jag är hemma från jobbet. Samtidigt som jag får dåligt samvete över att jag vet att varje person verkligen behövs på jobbet en dag som denna så tänker jag på den här jäkla karensdagen som jag förlorar så mycket pengar på. Men efter att jag ringt två gånger idag till jobbet så har jag fått bekräftat att jag låter konstig och snorig så då kan jag väl vara hemma med gott samvete egentligen. (jag har inte ringt till jobbet för att få bekräftelse, det är bara som en rutin som vi har på jobbet, 1. ringa och sjukanmäla sig, 2. ringa till chefen och säga om man kommer imorgon eller inte)
Ni som läser min blogg kanske tycker jag är helt bäng som verkar tänka så mycket hela tiden. Och det gör jag, tänker alltså. Jag lyckas förstora upp precis allt, det med kanske mycket mindre värde också. Samtidigt så förstår jag att det inte ger mig eller någon annan något gott över att jag tänker som jag gör. jag önskar att jag kunde släppa taget om saker. Och ibland är det som att jag straffar mig själv, typ, om jag inte tänker på något speciellt när jag ska sova, så är det som att jag letar efter något att tänka på som jag får dåligt samvete över, vilket resulterar i att jag inte kan sova, eller att jag blir nere eller ledsen.
Nu ska jag tänka på något roligt.
Som i helgen. Min och max föräldrar har varit här. Det har varit mycket jobb med lägenheten men det har varit jätte skönt att de har varit här. I fredags åkte min mamma och pappa med oss till coop bygg, köpte tapeter lim och så, sen gick vi till ikea, käkade och köpte oss ett ikea stockholm avlastningsbord och lackhylla. Max föräldrar kom på fredagskvällen och kikade på lägenheten och vi började spackla.
På lördagen började allvaret. slipning och tapetsering i vardagsrummet och målning i köket. På lördagskvällen åkte vi till Ellen och Jocke och blev bjudna på trerättersmiddag och vin (jag drack inte för jag fick köra) Nästan allt blev klart där. sen gjorde vi halva hallen också innan de åkte hem igår. Max och jag gjorde 3/4 av sovrummet igår och vi är rätt impade av oss själva. Mer jobb återstår och jag känner mig ganska stressad över att vi ska flytta på fredag. Vi kan ju skjuta upp det om vi vill, men jag vill inte!! Så det får gå.
Nu ska jag spela en betapet.

RSS 2.0