HEJ

Heeej!
Nu är jag ledig ett tag, så jag kan skriva lite oftare. Förstår inte var tiden tar vägen. Men det är väl bra att man har saker att göra.
I helgen var det kräftskiva! och en ny kamera! Vi införskaffade oss en sony a350, Evves gamla. Den är bara 1½ år  gammal och är superfin. Lite tung kanske men den tar fina bilder. Har inte riktigt hittat alla finesser på den än men det kommer väl, vi har ju bara haft den i två dagar. Men vi tog en hel del fina bilder på Kräftskivan i lördags!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Jag har bara en lektion kvar i skolan nu, på torsdag! Det känns gött. och jag har gjort alla uppgifter så det är bara att lämna in. Nästa onsdag åker vi till NY-CITY! YEAH! Ikväll ska vi fixa visum och allt sånt, men det ska bli grymt. Och sushi på det.

Men kräftskivan då. Det var verkligen jätte roligt. Efter det gick jag och Emma till stars´n´bars och hoppade till greta and the one night stands. Det var kul kul kul. Efter ett tag kom de övriga från kräftskivan också.

Imorgon, torsdag och fredag jobbar jag. Sen blir det förhoppningsvis middag ute på Lilla tavernan med Emma och Erik på fredag + Sunset rubdown på kvällen. Åh så fint. Sen på lördag åker jag till Värmland för att bli firad lite tidigare i och med att vi åker till NY på min födelsedag. Ska bli så roligt! och så ska jag ta med mig kameran och ta massa bilder i skogen. Åh åh åh.
IM SO HAPPY!!

Jag har designat om lite också. Blev så trött på den gråa färgen så det fick bli vit. Kommer komma en ny header sen också men jag vet inte vad det ska bli för någon än. Gillar ju de där hängande dockorna iofs.
















åh så roligt

JAAA! Äntligen torsdag snart och gud vad kul det ska bli! För det första kommer min karl hem, sen kalas och massa andra festligheter med underbara kompisar! Det ska bli så jäkla kul och jag håller på att peppa ihjäl mig.
Och nu har jag fått igång min last.fm igen så nu kan ni höra vad jag lyssnar på igen. Det hade ju varit så så fint om IAMX hade kommit till Way out men man kan ju inte begära för mycket, kommer ju så mycket annat bra.

Imorgon är det sista dagen på kursen också. GÖTT. Men har fortfarande en del att skriva på mitt arbete. Ville ha klart det idag men det går inte. har ätit för mycket frukostmat idag så jag är helt mosig i huvudet. Får hoppas att redovisningen går bra ändå imorgon.

Igår var jag ute på galejj också. Emma fyllde år och det firades med bubbel (som vi blev bjuda på i mängder), veronica maggio i stan och två drinkar på SKÅL. Mojitosen var svin goda där, och mangodrinken var inte dum den heller. Farligt när det inte smakar någon alkohol +  att det var billigt. Så jag var faktiskt lite bakis imorse, men pallrade mig ändå upp för att åka till skolan och se film. Tisdagar med morrie. Vi har ju en kurs nu om palliativ vård (alltså vid livets slutskede) och då handlar den filmen om en man som får ALS. Det var väl inte den bästa filmen men.

Har jobbat idag också. Det gick bra! Jag gillar mina arbetskamrater. Jag var inne hos en tant som syr så himla mycket. Idag visade hon mig massa broderier och allt var så himla fint. Jag ska också börja brodera igen. Man kanske kan skriva ut som man gör för pärlplattor, kan ju inte vara så svårt.

Nej nu ska jag plocka undan så det ser någorlunda fint ut när maxsöt kommer hem imorgon!
PUSS! är på skit bra humör. jag dansar dansar dansar (ordagrant) runt hela lägenheten.

och tänk att måla sådär med pensel och färg. ååååh.


Tranås

Godmorgon från Tranås!
Nu sitter jag i Max föräldrars hem. Medans max föräldrar är i Bratislava jobbar alla andra så jag och Edit är ensamna här. hade väldigt svårt att sova inatt, det var hur varmt som helst plus att det är folk som har gått hela natten utanför här som kommer från Tranåsfestivalen. Igår kväll gick vi förbi där när vi var ute och rastade Edit. Massa barn familjer och ungdomar och det kändes lite jobbigt att gå förbi, men fick samtidigt lite nostalgi för tänk vad sånt var så roligt när man var runt 12-14.

Max kommer hem vid elva så då ska vi åka till deras stuga och sola och kanske bada. sen börjar han fyra igen men då kommer Ellen hem.
Nu tänkte jag plocka iordning lite här sen duscha och gå ut med Edit.
Tjo!

grymt

Idag är jag trött, så så trött. Det blev en lång natt. klockan fem kom jag hem. Inte likt mig att vara på ett uteställe tills det stänger, bli fruktansvärt besviken när det slutar spela (eller det är klart att man alltid blir besviken när man är på gott humör om de slutar spela musik), stanna kl halv fyra vid en staty och lyssna på, och ha allsång med, en kille som spelar håkan, gå på efterfest och gå hem när det ljusnar ute. Det var längesen jag var på en efterfest men det var trevligt. GRYM lägenhet hade Charlotte, jag blev så himla avundsjuk.
Innan hängde vi i kungsparken och jag var glad över det glada gänget.

Idag har jag chattat med en fonus(begravnings)kille och ställt massa frågor, hängt med David samt hälsat och suttit med Cissi hennes pojkvän och kompis som hade en lina uppsatt i slottsskogen. Försökte gå på den men det gick inte alls, svårare än vad det ser ut.
Nej nu ska jag sätta mig framför tvn, läsa skvaller och kika på en film. godis har jag köpt också, wei!
Imorgon åker jag till Tranås!

brist

Ok jag har sjukt tråkigt idag. har funderat på i kanske 6 timmar om jag ska gå ut och springa eller inte. Har nada motivation när det gäller både träning och skola. Nu vill jag bara att Max ska komma hem, att WOW ska börja, att jag kanske ska åka till popaganda i slutet av augusti, att min födelsedag ska komma, att jag får åka till NY och att skolan ska sluta så jag kan börja jobba! Ja jag klagar bara HELA TIDEN. så är det. men jag är glad ändå.

Idag har jag nästan snusat upp en hel snusdosa. Jag snusar sönder mig när jag är ensam hemma. Snuset har ju inte blivit billigare precis. Fattar inte att de kan höja priset med 10 jäkla spänn bara för att de har höjt inköpspriset med en jäkla krona!

Någonting jag kanske ätit 5 gånger i veckan i sommar är räkor alt. lax eller torsk, stekta squars och morötter. med soja. Idag kom jag på att jag nog har förätit mig på det för jag var mätt efter 3 tuggor. synd för det ser riktigt fint ut på tallriken!




Aubier


Idag vill jag:


ha ett stort boende att inreda (alltså pengar)


att mina färgade linser ska komma.


att det ska sluta regna, damnit!


åka till New York och ha en ny telefon


läsa serieböcker.


mathilde aubier illustrationer. Me liiiiike.
Nu ska jag göra mig iordning, sen börjar jag skolan klockan ett.






Calles

Usch det är sjukligt vad jag saknar Max. Nu åkte han för 1½ timma sen och jag längtar ihjäl mig till fredag då vi ses igen.
Men, nu får jag inte sitta här och deppa ihop. Funderar på att sy flera saker men har inte tyg. Tänkte förra veckan att jag kanske skulle kunna klippa de gamla gardinerna och göra något kreativt men jag ångrade mig för tänk om vi flyttar till ett större snart och då kanske vi får fler fönster. de gamla gardinerna är rätt fina ändå, men måste tvätta bort en vinfläck först.
Blablabla..
Igår var vi i Tyskland och shoppade loss på calles. Det var en väldigt fin dag, massa sol, schysst sällskap och härlig roadtrip. Vi fick dock vänta i 1½ timma på att färjan skulle åka från puttgarden men det gick bra ändå. Vi åkte sex och var hemma vid halv tolv så det var en lång dag. Vi fick i alla fall hem väldigt mycket. Massa flak, några lådor vin, flaskor vin, flaskor sprit och ciderburkar. Nu har vi ett lager som räcker rätt länge. det är bra.

Imorgon börjar jag skolan. Har ångest för att börja, jag vill inte läsa igen. Nu vill jag bara jobba och tjäna pengar.
Orkar inte skriva mer. ska ta en bulle.

RSS 2.0