BIO IGEN

Ska snart på bio men lägger upp ett snabbt inlägg.
Idag har jag jobbat. Det har varit lugnt. Pensionärerna hade gympa och jag fick skriva på kontrakt, äntligen. så nu har jag ett vikariat till sista augusti i alla fall. nu måste jag kontakta a-kassan. Åh gillar inte såna samtal, blir nästan pirrig i magen av det.
Efter jobbet åkte jag med spårvagn ett mot munkebäck. Fina Emma hoppade på vid ullevi med en blombukett hon hade fått av sina arbetskamrater för att hon slutar imorgon (och börjar nytt jobb nästa vecka!!) och så åkte vi hem till henne och Erik och kikade in deras nya skåp de hade fått för 300 spänn. Skit snyggt och jag blev så avis.
Sen gick vi ut och gick en runda mot korsvägen, kallt men gott.
Köpte med mig sushi hem och nu har jag duschat och kollar på när max spelar unratchted 2 som han fick på posten av min familj. Han är mycket mycket MYCKET glad vill jag säga.

Imorgon kommer Max familj hit och ska stanna i göteborg över helgen, ska bli kul!
Nu måste jag göra mig iordning för lite biomys.
ciao

TELEFON

JA jag har jätte tråkigt.
Nu fick jag se att min telefon har kommit till cigarrmagasinet på dr fries torg. Så nu ska jag sätta på mig varma kläder och springa dit! WEEEEI. Nu blev jag lite gladare

Så här ser den ut

DET BLIR INTE SÅ BRA

Har kommit halvvägs med min tygpåse. jag tror inte den blir så bra. Meningen var att det skulle få plats massa halsdukar och vantar som vi annars slänger på golvet när vi rusar in. Nu får det kanske plats två par vantar.
Jag känner mig lite halvdepp idag. Känner mig lat, ångest för jobbet imorgon, mina händer, att jag inte har någon att vara med nu, vad ska jag göra i framtiden, pengar, saker, stökigt hemma, snusar alldeles för mycket, visdomständerna, slarv, rädd för att inte vara tillräcklig, olyckor, orättvisa, etc etc.

STÄDA?

MINA HÄNDER

Åh mina händer ser hemska ut. Har fått så jobbiga utslag igen och det kliar som skjutton. Är rädd för att det ska vara lika illa imorgon när jag ska till jobbet, det är inte så gott att ta handsprit och tvätta sig hela tiden, svidande och mer och mer utslag kommer antagligen blomma upp. Usch.. När jag var yngre var det ungefär såhär, lite värre kanske, och då gick jag inte till skolan bara för att det såg ut som att jag hade målat mina händer röda. Jag förstår inte, är det luften? jag vet att jag har rätt dålig blodcirkulation i händerna för att de alltid är så kalla, men jag fattar inte varför. Jag känner mig ofräsch och är rädd att folk blir rädda om jag ska behöva skaka hand eller något liknande.

Max är i skolan. Vet inte vad jag ska göra idag. Hittade lite tyg och tänkte göra påse och duk till hallen men det är så mönstrat så tror jag kanske ska gå ner till stan och köpa nått annat. Idag måste jag pumpa cykeln.

Igår var jag max david och ida på 500 days of summer, den var jätte mysig! Fin miljö och kärlek kärlek kärlek.
Innan käkade vi på MAX, känner mig rätt onyttig men ähh..

Idag eller imorgon får jag min telefon weei det gör mig glad.

SKÄRPNING KRISTIN

Jag är så jäkla trött på mig själv för att jag är så slarvig med räkningar! Nu ska jag bannemig skriva ner i almenackan med STORA BOKSTÄVER att jag MÅSTE betala den 25e varje månad. peppar peppar det blir ju ändå bra tillslut men det vore för argligt om jag fick ett inkassobrev hem.

Idag sov vi till tolv det var gott. Vi var uppe till tre igår och såg klart OZ. Åh vill inte att det ska vara slut.

Nu måste jag duscha sen ut i solen och pumpa cykeln.

ATT-GÖRA-LISTOR VERKAR INTE FUNKA

Måndag måndag måndag, och jag är ledig! Det har känts så himla bra, känns nästan bättre att vara ledig som idag än på en lördag. och jag har två dagar kvar av ledighet. weho. kommer bli mycket fint tror jag. Dock trist att det regnar och har sig ute, men då får man sitta inne och titta på film istället och käka massvis med kolakakor vilket inte är så tokigt ändå.

Max lämnade in sin tenta imorse och sen stack vi ner till stan. Hade som vanligt gjort en lista på vad jag skulle kika på, kan sitta i typ en timma och göra olika listor bara för att det ska bli så fint på pappret som möjligt, göra massa krumelurer och göra "bock-rutor". Sen åker jag ner till stan men blir bara SÅ trött. Jag vet inte om det är allt folk man trängs med men jag får inget gjort! vi fick med oss lite saker, men det var inte de som stod på listan.
Så här såg min lista ut idag (och brukar se ut):
- Linsvätska
- skor
- byxor
- fil
- mjölk
- monki monki MONKI MONKI
- weekday
- örhängena på h&m
- kaffegrej
- "göra skrivbordet snyggare-grej"
- tvättmedel
- telefon
- väska
- matlådor

Linsvätskan, filen, mjölken och tvättmedlet fick vi med oss hem i alla fall men det var ju inte det roligaste på listan direkt. Kikade in på monki men när jag kom dit orkade jag inte kolla några kläder så vi sprang ut rätt snabbt. Alltid blir det så. Det är inte bara för att jag blir trött heller utan för att jag blir kissnödig, är hungrig eller tycker att allt är så dyrt. Kollar på massa saker på internet jag vill köpa, hittade t.ex. ett par jätte fina skor från monki men de fanns inte kvar i butiken, kanske är för att jag såg dem hos en modebloggare förra veckan och alla har hunnit köpa dem redan..
Telefonen fick jag inte hem, men jag beställde en! Min är så skrapig och konstig så det fick bli en sony ericsson w995! En svart. Den får jag till veckan weho då blir jag glad.

Nu ska vi gå ner till cigarrmagasinet vid dr fries torg och se om max paket har kommit.


ett sött duschdrapperi fick vi hem


och en blomma


nu läser jag erlend loe igen, lovely!

EN SAK JAG GILLAR IDAG BL.A!

Förutom att hurra för Max idag så hurrar jag även för att alla får säga JA i kyrkan! Det borde ju ha varit så för så så så längesen då alla ska få vara tillsammans med vem man vill! men nu blir det så fr.o.m 1 november vilket jag tycker är skit bra!




Läste en kommentar i aftonbladet nu som en idiot hade skrivit:
"Nu får tydligen två män gifta sig i kyrkan. Vad blir nästa steg? Att man får gifta sig med en häst? En hund? Bara det är "sann" kärlek?"

Va fan!? Jag blir så jävla arg! Tycker personen i fråga att det finns en liknelse mellan en homosexuell och ett djur? Jag hittar liksom inga ord. Eller jo det rullar upp massa svordomar och ")(¤/"?8947?=)/¤ i hjärnan, men vilka jävla idioter det finns! Blir så trött på att folk inte kan sluta!! Kommer det alltid vara såhär?
Man blir ju fan rädd.





MAX FÖDELSEDAG!

LEDIG och MAX FÖDELSEDAG! Grattis Grattis hurra hurra älskling! <3
Tänkte egentligen att jag skulle sova länge idag i och med att det är min enda lediga dag den här veckan, men så vaknade jag ganska tidigt och kunde inte somna om. Gick till coop och stod utanför i 10 min innan de öppnade, köpte ägg och födelsedagsljus och bakelser på konditoriet på Landala. Sen gick jag hem, gjorde frukost och hurrade för Max som fortfarande låg och sov. Tre presenter fick han, inkl. ett playstation spel som han sitter och spelar nu. Massa vapen och så men väldigt spännande faktiskt! Det är få spel som jag gärna sitter och kollar på istället för att spela, det är som en film typ.

Igår var vi på födelsedagskalas hos Max kusin Amanda. Hela deras familj var med och fadern i familjen hade lagat två rätters middag. Innan vi åkte hade jag ätit 10 st sushibitar så jag var inte så hungrig, men sen kom tårtan och då blev jag hungrig igen.. Max kusin har världens finaste lägenhet i Majorna, är så jäkla avundsjuk! fina möbler hade de också. balkongen, vardagsrummet, köket wowoohh.

HEJ


HELG I VÄRMLAND

Hey ho lets go. I helgen var jag och Max hos mor och far i Deje och det var mys! Jag tog lite bilder som sammanfattar helgens bravader.


Fredagen började med en bilfärd till Torsby där Pappa är på frykcenter. Bilden ser nästan lite kuslig ut men det var jätte fint där!


Där jag spexade lite (viftade med armarna eh)


Mamma och pappa köpte en ny bil förra veckan, men tog bara bilder i bilen.


Vi spelade labyrinth (?)


Max ville resa


Sen åkte vi till syster och systersöner och fikade. Erik!


I farstuns hall


På morgonen var det kyligt och rykigt ovanför vattnet

Det är något fel på internet, datorn eller blogg.se, har suttit i 45 min och laddat upp bilderna. Skit segt.
Kikar på grannfejden samtidigt, fy vad pinsamt det kan vara ibland.

Idag har jag jobbat och det blir 5 gånger till den här veckan. Uh. Ursäkta måste vara väldigt tråkigt att höra mitt gnäll om mitt jobb i varje inlägg. ska skärpa mig.

Förresten! Jag har anmält mig och pungat ut 445 spänn till göteborgsvarvet som är i maj. 2,1 mil ska springas och idag när jag var ute på tur funderade jag på vad jag egentligen har gett mig in på. Men det är några månader kvar och dom ska spenderas springandes på vägarna + badminton. Jag hoppas jag får upp min kondition snart annars blir jag så less.

Nu ska jag chilla.






KNAPPAR OCH DRAGKEDJOR

Nu har jag sytt om en klänning till en kjol istället! Med knappar och dragkedja. Nu börjar syandet ta fart och nästa vecka ska jag gå till en textilbutik och införskaffa massa tyger, åh vad kul! När det gäller sånt här är det rätt skönt att jobba, för då har man ingenting att plugga etc när man kommer hem.

Vi har tittat en del på OZ ett tag nu, det är så bra! Max har snackat om den serien i nått år nu och när min syster sa att hon tittade på det så blev jag också pepp så nu är jag som fast! Det händer så jäkla hemska saker och jag blir liksom förbannad på några st, men spännande!

nej nu får det bli mat sen dusch, dryck och fotboll. tjo!


BEARNAISE CHIPS

Fredagkväll! Weho är så glad så jag spricker. Har firat dagen med att städa lägenheten, den blev fin. Jag jobbade imorse också och där städade jag också en del.
Innan var jag o max på stan ett tag. käkade en varsin sallad och hoppade runt på åhlens där jag införskaffade ett par nya långkalsingar, mina gamla är så sunkiga och ser mer ut som pyjamasbyxor (vilket jag har använt dem till). De här kommer också bli kvällsmysbyxor antagligen.

Vi har köpt en konstig chipssort också, med bearnaise? :O Det låter inte så gott men.
MAT + serier ikväll. imorgon blir det fotbollsmatch hos David och lite kalasande. Blir fiiiint!


like it!


gött eller?

SKA JAG RAKA HÅRET?

Nu börjar dagen med en lista

dagens vill ha: helg. jobb i 2½ vecka med bara två dagar ledigt gör en ganska trött
dagens klädsel: jeans, oversize t-shirt, väst
dagens saknad: Annika!
dagens låt: the xx - crystalised
dagens tråkigaste: mitt hår. jag känner för att raka bort allt
dagens finaste: min nya cykel!
dagens bästa: diskmaskinen (är iofs jäkligt bra att ha varje dag), världens berg här hemma
dagens humör: ganska gott, men TRÖTT, som sagt
dagens uppskattning: till min chef som bjuder på höstlunch idag
dagens hälsning: hejhej pensionärer!

Om drygt en timma ska jag cykla ner till Brasserie lipp för en lunch med några kollegor på jobbet. Sen kl tre börjar jag jobba. Åh åh, imorgon är det sista dagen på jobbet för den här veckan, känns som det var evigheter sen jag hade en heel helg som fri från jobb.
Fick reda på att jag ska jobba julafton och juldagen, känns ganska surt. Men som det ser ut nu kommer min underbara familj hit till Göteborg för att fira att jultomten kommer så då känns det inte lika surt längre. Sen ska jag jobba på nyårsafton också. Uhh.

Nej nu måste jag göra iordning mig. HATAR mitt hår idag. Jag har varit nära att raka mig de sista gångerna jag har varit hos frissan för att det ändå är så tjockt och slitet, det går liksom inte att göra en frisyr längre, det blir bara fel och min ansiktsform verkar inte passa in. Min ansiktsform kommer antagligen inte bli så mycket bättre med rakat haha, gud. Men ändå! det kommer ju växa ut sen ju, lite tålamod, och typ använda massa bra grejer så att det nya håret som växer ut blir bra, mjukt och fräscht etc etc.

TISDAG

Idag har jag jobbat och det var räkfrossa på jobbet. De boende samlades i en sal i kyrkan, de som orkade gå dit. Jag var en av dem som sprang runt på våningarna för att se till de andra boendena som stannade kvar, men jag fick också en räkmacka så jag var nöjd, go va den.

Imorgon äntligen ska jag hämta min cykel. ringde idag och trodde jag skulle få den men då var det något strul med personalen så de hade inte satt ihop den, men så ringde dem efter några timmar och sa att jag kunde hämta den när som helst. Så imorgon kommer jag kunna cykla runt i göteborgs stad. Gött! Ska bli fint att kunna åka hemifrån 15 min innan jag börjar.

Lite bilder innan smoothiee.










ÄR SÅ DÅLIG PÅ ATT KOMMA PÅ NÅGOT BRA ATT SÄGA

Fredag kväll och jag måste snart lägga mig för att jag ska orka upp imorgon till jobbet. Jobbar hela helgen vilket känns trist. Jobbar 8-20 imorgon, åh.
Jobb jobb jobb.

Såg camera obscura igår och det var riktigt fint. De var lite sura på scenen men det kanske hör till när man spelar i ett indieband höhö. Nej men, det släppte lite när de kom tillbaka för ett extranummer. Några öl och trevligt sällskap. Vi var en hel del som var där som trängde ihop oss runt ett bord några meter från scenen.

Det börjar bli så kallt nu också. Men det är rätt gött ändå, mysigt att sätta på sig vinterjackan och mössan. Köpte mig tummvantar på h&m igår också. Rätt trist att det är mörkt när man går till jobbet iofs.

Har tagit lite bilder. har väl hittat lite bättre teknik och lärt mig lite andra knappar.


En liten växt


Hallen är mysig i kvällsmörkret


Den här bilden tog jag i vårt mörka badrum, utan blixt, bara lite högre ISO. Coolt ändå att man kan ta bilder i ett mörkt rum som blir skarpa. Tänk vad bra, då behöver inte folk störa sig på en stark blixt som lyser på ansiktet, risk för att man blundar då ju.

Nu ska jag duscha sen blir det mys framför tvn innan läggdags.
puss




RSS 2.0