Sticka

Tjo.
Varit på stan hela förmiddagen. Jag fick hem en klänning, byxdress, kortplånbokssak, en present till maxen och en new york guide! Nu ska jag inte handla mer åt mig själv på kanske två månader för att jag ska kunna leva och ha sparpengar till NY CITY men jag kommer förmodligen inte hålla mitt mål. Jag måste köpa sandaler. Sen får det vara slut! Kommer antagligen inte spendera så mycket pengar då Maxen är borta o jobbar i Tranås, vilket är bra. då ska jag bara leva på rester har jag bestämt, och snus förstås.

Det har varit en finfin helg! I fredags spelade vi spel här hemma ngr st, drack öl och var uppe till sent på natten.
I lördags kom Max mamma och pappa hit och vi får direkt vid tolv till havet och satt vid klipporna, käkade massa mackor, drack cola och sprang runt i naturen, det var skit mysigt där borta. Kommer inte ihåg vad det heter med det ligger bortanför askim.
Sen for vi hem, vilade upp oss och beställde bord på pasos, en Grekisk restaurang vid tredje långgatan. Vid fem tog vi spårvagnen ner till kungsparken där vi haffade i oss champagne, jordgubbar och chirre. Så trevligt! Halv sju satt vi på Pasos, åt starters och fick jätte jätte mycket mat! Jätte härligt, jag blev så mätt. Sen bestämde vi oss för att gå hem så vi gick runt almedal uppför en lång brant uppförsbacke, mycket grönt och sommrigt. När vi kom hem satte vi på Baader Meinhof komplex för Max föräldrar hade inte sett den.
Igår åkte vi till Ellen och Jocke och firade Ellen som fyller år idag (Grattis! :) de bjöd på frukost och efter det åkte vi ner till stan. Det regnade litegrann men vi bestämde oss för att ändå åka PADDAN! Det var jätte kul och det är någonting jag har velat göra ganska länge. Trots mycket regn vid kanalen så var det fint.
Innan jag åkte till jobbet kl 15 käkade vi lunch på avenyn, el carazon de lerche (om det är rätt). YES.

For somsagt och jobbade på mitt " riktiga" jobb. Det gick bra. Orkar inte jobba för mycket eftersom jag är på praktiken 35 timmar i veckan, men jag var ju ledig idag så det gick ju bra ändå. Imorgon ska jag jobba igen.

Jag stack ju en gubbe på kliniken förra veckan (alltså blodprov). Han förvarnade mig om att han är väldigt svårstucken vilket gjorde mig lite smått nervig men det gick bra!

Jag har babblat mycket. Nu får jag göra något annat känner jag. Har lust o baka någonting.



NEW YORK

JAG OCH MAXEN SKA TILL NEW YORK I SEPTEMBER, WEEEI!
Berättar om helgen sen för nu ska jag äta hallon/fläder paj och kolla på söndagsparty.

YEAH!

Tårtkalas

Min blogg har stannat upp lite. Har inte haft någon lust och skriva, plus att det inte har hänt så mycket på sistone. Eller jo! Jag har haft en fet inlämning i skolan som jag var väldigt frustrerad över i söndags, men det lättade igår då jag fick mycket bra betyg på det. Finfint. TIll veckan ska jag börja praktisera på sahlgrenska, onkologi, i jubileumskliniken. Det är de med lungcancer, cancer i matstrupen och i hjärnan som får komma dit. Jag har varit där och kollat lite snabbt idag, fick mig ett skåp och kollade igenom alla salar och dylikt. Det var intressant och jag ser fram emot att börja jobba där. Det kommer bli jobbigt i och med att de som ligger på den avdelningen ärväldigt sjuka och att det är många som går bort.

Efter praktikbesöket gick jag ner till linné till apoteket. Handlade lite saker, smsade annika om lunch men har inte fått något svar än så hon är väl upptagen. Kom hem och så gick Max jag och Max klasskompis Robert till restaurangen här nere och käkade istället. Fisk med potatis och vitvinssås och massa sallad. svin gott bröd också.

15.07 ska jag med tåget till Karlstad, ska hem till mor och far i helgen, det ska bli mysigt. Vad jag har förstått så blir det tacos och godisätande. Farligt men uuh så gott. Det hör till när man är hemma, då får man trycka i sig vad som helst. Imorgon ska vi iväg till min syster o fira Tomas. Får inte glömma o packa ner presenten jag har. Sen har jag köpt presenter till Ulle och Micke också, även dom har fyllt år. Massa TÅRTA HELA HELGEN.

Nu ska jag göra iordning här sen fara iväg. Kommer sakna Maxen som skjutton, hur kommer det gå i sommar liksom. Får hoppas att kompisar kan umgås så man inte blir helt ensammen. Kommer ju jobba en del men tid har jag! Nu blir det nog inget blogginlägg på länge för jag hade inte tänkt sitt vid datorn skärskilt mycket ute i skogen. Ska försöka springa runt sjön ett par gånger och måla huset, sola och äta äta äta. GÖTT. Tjotjim.

Slänger upp en bild på mig och Maxen. vår vår sol sol. Härligt!



Mölndal

Idag känner jag mig litte dissie, det är min 3:e dag med den rena kuren (alltså tre flytande måltider per dag). Men jag måste erkänna att jag mår bättre i kroppen av det, framförallt på morgonen för annars brukar jag alltid ha ont i magen när jag vaknar. Är väl kanske för att vi alltid lyckas äta en stor måltid en halvtimma innan vi lägger oss på kvällen typ.
Nu är det idag, imorgon och lördag förmiddag - sen RIKTIG MAT på thörnströms! Gud vad gött. Sen på söndag ska jag börja igen med kuren.
Idag ska det antagligen vara den jobbigaste dagen. Har typ känt mig lite matt och okoncentrerad när vi var på studiebesöket på Mölndal sjukhus imorse, och när jag kom hem var jag tvungen att dra i mig en till måltid för att magen var arg. Men nu känns det bättre efter en shake! Ska börja plugga vilket jag inte känner lust med. Sen så är det styrelsen som har bestämt att vi ska ha städdag idag i huset, uuh. Jag orkar inte. Det bästa vore ju om jag gick o gjorde lite nu för att slippa allt folk som springer omkring. Och så är det dåligt väder också. Negativ negativ negativ. YES så är det.

Imorgon är jag ledig! Då ska jag plugga och gå ner till stan en sväng.
Nu måste jag läsa om njursjukdomar. Hejhej

Thörnströms

Längesen! Men nu är det dags igen. har haft lite saker och göra och har glömt av bloggen lite.
Är ledig idag. Började dagen med att kolla igenom arbetet vi har i skolan. Sen sprang jag ner till stan och handlade saker till en kur jag ska hålla på med i två veckor. Kuren kommer spricka redan på lördag då Max ska bjuda mig på mat på Thörnströms där jag har velat äta jätte länge. en överraskning med ett hemmagjort kort med massa hjärtan på. Han är söt och fin min karl! <3
Jag får väl hårdträna eller nåt efter den middagen för sen ska jag hålla kuren i en vecka till sen ska jag väl vara renad från all pizza godis hamburgare chips och allt det där. Men gott ska det bli med middag, värt hundra gånger om!
Men grejen är väl inte riktigt att jag ska gå ner så mycket i vikt, mest för att jag inte ska känna mig så uppsvälld. Är så trött på att föräta mig på massa saker, känna mig proppmätt efter potioner utöver potioner jag egentligen inte ska behöva trycka i mig osv osv. Sen försöka träna så ofta jag kan så jag känner mig piggare! Tänk att springa ut i slottskogen eller botaiska med solen i ögonen i kortbyxor och t-shirt, och utan att bli trött efter 2 min! Gött vore det.

I helgen var  vi på inflyttningsfest hos Emma och Erik, jätte trevligt! Mycket folk och bra musik. Allt småplock till mat vi fick var hur gott som helst. Och så fick vi korv vilket vi hade sett fram emot mest :)

Bilder kommer kanske sen.
Jag vet inte vad jag ska skriva. Och i veckan händer det inte så mycket mer än att jag ska till skolan imorgon, jobba imorgon kväll, ledig torsdag förmiddag och hela fredagen, sen upp tidigt på lördag och jobba, middag och sen söndag plugg plugg plugg.
Hej!

RSS 2.0